Raluca Pastramă, adevărul despre divorțul de Pepe. Declarații noi despre chinul prin care a trecut

Divorțul dintre Pepe și Raluca a fost unul dureros, chiar dacă s-a întâmplat rapid și pe cale amiabilă. Raluca Pastramă a povestit acum despre momente extrem de grele prin care a trecut.

Raluca Pastramă, adevărul despre divorțul de Pepe

Ea a vorbit despre faptul că era dărâmată fizic și psihic și că nu mânca din cauza stării pe care o avea. Fosta soție a lui Pepe a vorbit în cadrul unui interviu despre cum 5 luni de zile nu a funcționat.

„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc.”, a spus Raluca Pascu pentru Antena Stars.

Nu și-a pierdut credința în Dumnezeu și asta a fost și lucrul care a ajutat-o cel mai mult, spune ea. A fost întrebată dacă Pepe regretă faptul că mariajul s-a terminat, iar Raluca a răspuns că cel mai probabil regretă toată situația.

„De rugat mă rog, tocmai ce am terminat 40 de zile Acatistul Maicii Domnului. Am rugăciuni pentru familie, casă, copii. Doar cine a trecut prin asta poate înțelege. Nu știu dacă mă regretă, e mult spus. Cred că regretă situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie.”, a mai spus Raluca Pascu.

Raluca despre Pepe: „Un tată foarte bun”

Cei doi au petrecut sărbătorile pascale împreună, iar Raluca l-a lăudat pe Pepe, spunând că este un tată foarte bun. Ea a mai spus că fostul ei soț este un om inteligent și matur.

„Le iubește, le face toate plăcerile, este pentru ele acolo oricând, oricum, nici nu se pune în discuție altcvea. Nici nu vreau să îl laud, eu spun doar care sunt faptele.

Este un părinte bun. Eu consider că el este un om extrem de deștept, de matur și de inteligent care să nu permită vreunei persoane să aibă un comportament deranjant pentru fetițe, nici nu se pune în discuție. O relație nouă va veni în timp, probabil, doar nu o să rămân singură la 30 de ani o viață întreagă. Dar nu mă gândesc la asta acum”, a mai adăugat fosta parteneră de viață a lui Pepe.