Fiica lui Matteo, victima unui copac din parc. A căzut fix peste ea și bona ei VIDEO

Fiica lui Matteo, victima unui copac din parc. A căzut fix peste ea și bona ei VIDEO
Un copac a căzut peste fiica lui Matteo.

Matteo a tras o sperietură uriașă atunci când a văzut ce s-a întâmplat cu fiica sa. Artistul și-a lăsat micuța într-un parc pentru a se relaxa, dar nu s-a așteptat niciodată că va trece printr-un astfel de scenariu. Cântărețul și Elena Neagu, partenera lui, au trecut printr-o cumpănă greu de suportat de orice părinte. Totul s-a întâmplat în cursul serii de marți, 5 iulie. Un copac smuls din rădăcini le-a pus viața în pericol fetiței sale și bonei care se afla foarte aproape de ea.

Un copac smuls din rădăcini a căzut pe fiica lui Matteo: artistul s-a speriat teribil

Matteo și Elena Neagu, mama fetiței artistului, au trecut printr-o cumpănă grea pentru orice părinte. Incidentul în cauză s-a petrecut în seara de marți, 5 iulie.

Mai exact, un copac a fost smuls din rădăcini în parcul Kiseleff din sectorul 1 al Capitalei. Acesta le-a pus în pericol copilul cuplului.

Alături de micuță se afla și bona ei. Mama copilei a mărturisit că a fost sunată de femeia care avea grijă de Mia. Cei doi parteneri s-au grăbit cât de mult au putut către parc.

,,Noi am fost sunaţi de către bonă. Nu a fost o situație tocmai plăcută”

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, dar toată lumea a tras o sperietură uriașă. Elena Neagu a explicat că arborele s-a desprins cu tot cu rădăcină și a căzut peste barca unde se aflau micuța ei și bona.

„Noi am fost sunaţi de către bonă. Ne-am îndreptat foarte repede către parc. Nu au fost rănite, ci foarte puţin zgâriate, însă au trăit o sperietură „frumoasă”.

Pur şi simplu s-a desprins acel copac, cu rădăcină cu tot şi a căzut peste banca pe care ele se jucau. Au apucat să alerge din zona respectivă. Au fost zgâriate şi nu a fost o situaţie tocmai plăcută”, a povestit Elena Neagu.

,,Aseară abia ne-am liniştit după şocul pe care l-am trăit”

Ambii părinți s-au grăbit la fața locului pentru a-și lua copilul. Fetița nu a fost rănită fizic în incident, dar era traumatizată de nenorocirea care s-ar fi putut întâmplat.

„Când am ajuns în parc mă aşteptam că a căzut o creangă, nu mă aşteptam la un copac cu totul. Mă gândesc că ar trebui luate măsuri astfel încât să poată fi prevenite astfel de situaţii. Aseară abia ne-am liniştit după şocul pe care l-am trăit. Singurul lucru pe care ni-l dorim este să putem fi liniştiţi în momentul în care ne trimitem copilul în parc, mergem cu el în parc.

Să nu stăm stresaţi că se pot produce tragedii. Fetiţa este la vârsta la care nu înţelege pericolele neapărat. S-a speriat pe moment crezând că a făcut ea un rău de a căzut copacul respectiv. Este la vârsta la care nu percepe încă riscurile”, a povestit mama fetiţei, la România TV.