Cum își adoarme Matteo fiica, de fapt. Artistul are un truc care, uneori, îl adoarme și pe el

Cum își adoarme Matteo fiica, de fapt. Artistul are un truc care, uneori, îl adoarme și pe el
Cum își adoarme Matteo fiica, de fapt.

Matteo a venit azi în emisiunea ”La Măruță”, unde a vorbit de viața de tătic. Acesta a vorbit despre momentele petrecute cu fiica lui, dar și despre activitatea de artist.

Cum își adoarme Matteo fiica, de fapt

Matteo a dezvăluit că are un truc prin care își adoarme fiica, în vârsta de un an și patru luni. Acesta a mărturisit că își pune bratul pe canapea si mana pe capul celei mici pentru a o gâdila. De multe ori însă, el ajunge să adoarmă înainte micuței.

”Mia este in parc, asa merge in fiecare zi, are un an si patru luni. Ne uitam la desene animate, iar eu adorm inaintea ei. E frumoasa ca mă-sa. Albumul se cheama ”De la inceput”, este un album reggae, reggae e prima mea dragoste. Este un album pe care l-am facut integral, are foarte multi invitati, prieteni din copilarie. Nu am fost niciodata in Jamaica, eu sunt jamaican doar aici. E un album atipic, nu este genul de piese cu care mi-am obisnuit fanii”, a povestit Matteo.

Matteo, un bărbat fericit

Matteo este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. De-a lungul anilor, acesta a colaborat cu numeroși artiști de la noi. El a trăit și o poveste de dragoste cu Delia, artista care în prezent este căsătorită cu Răzvan Munteanu. Puțini știu care este numele său din buletin. Numele lui din buletin este Vasiliu Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin.

Viața lui Matteo s-a schimbat total după ce iubita sa, Elena Neagu, cu care a colaborat și pe plan profesional, l-a anunțat că îl va face tată.

“Rolul meu, până să ştiu dacă sunt pregătit, este să fiu aici pentru ea, pentru orice, să-i suport orice (aproape). Eu nu mi-am dorit fată sau băiat în mod special, om să iasă şi să fie sănătoasă şi veselă. Ea este rezultatul iubirii dintre mine şi Elena, este copilul nostru şi cred că atât contează acum”, spunea Matteo pentru revista Viva.ro.

Matteo i-a transmis și un mesaj emoționant pe Instagram iubitei lui, în care i-a mulțumit pentru tot.

 „De 7 ani ești iubita mea, prietenă mea, cea care îmi da cele mai bune sfaturi și mă ține cu picioarele în lumea reală. Anul asta ai devenit tot, mi-ai completat familia când mi-ai adus-o pe Mia…practic trăiesc cu propriul meu super erou în casă! La mulți ani @neaguelena, sper să te iubesc așa cum mă iubești și tu.”, a scris Matteo pe Instagram.