Fiica lui Liviu Vârciu susține că tatăl ei este un mincinos. Dezvăluiri fără precedent despre vedeta Antenei 1

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, acuze grave la adresa tatălui său

Fiica lui Liviu Vârciu aduce acuze grave tatălui său. Carmina spune că declarațiile făcute în presă de către interpret sunt departe de adevăr. De asemenea, aceasta a abordat un subiect mai sensibil ei.

Fiica lui Liviu Vârciu, dezvăluiri uimitoare despre tatăl ei

Totul a pornit de la prima etapă dificilă din viața tinerei adolescente, examenul din cadrul Evaluării Naționale. „Am dat față-n față cu Evaluarea Națională, până atunci a fost lapte și miere. Am terminat clasa a VIII-a cu 9,11, dar nu a fost un avantaj atât de mare, pentru că media anilor de gimaziu conta doar 20%., iar nota de la examen, 80%. La examen am dat-o în bară rău de tot. Lucrarea de la română mi-a fost anulată de 5 ori, dar am luat 8,40. La matematică…am dat-o în bară rău”, a susținut Carmina. 

Carmina, dezvăluri și acuzații surprinzătoare la adresa lui Liviu Vârciu,tatăl său
Carmina, dezvăluri și acuzații surprinzătoare la adresa lui Liviu Vârciu, tatăl său

Tânăra și-a cerut scuze față de investițiile mamei sale pe meditații, pentru că tot a picat examenul. Carmina a făcut doar subiectul I și primul subpunct de la subiectul II pe foaia de examen, restul fiind scris pe ciornă, astfel că a reușit să obțină doar 4,50. Lucrul acesta a dezamăgit-o foarte mult, dar a ajutat-o să privească lucrurile altfel.

„Nu eu m-am gândit la tata, nu eu l-am sunat atunci…”

Se pare că Liviu Vârciu a mințit enorm în interviurile publice în privința situației de acasă și a situației pe care o are Carmina la școală. „Dau cărțile pe față. Nu eu m-am gândit la tata, nu eu l-am sunat atunci când a trebuit să îmi aleg totui un liceu pentru a nu rămâne pe dinafară.

Nu cred că ar fi corect față de mama să mă trezesc deodată că vreau să plec la tata. Tata a declarat că nu găsești școală particulară sub 10.000 de euro/an. Eu nu știam nimic, doar știam că merg la București, la tata. Eu nu știam că va fi vorba de un liceu privat, el a declarat asta. Mama i-a zis atunci că dacă a declarat asta, atunci să mă înscrie la un liceu particular”, a susținut Carmina, într-un vlog, pe canalul său oficial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI