Emisiunea Star Matinal de la Antena Stars va avea noi prezentatori, din 3 iunie. Ce se întâmplă cu foștii prezentatori

Emisiunea Star Matinal de la Antena Stars va avea noi prezentatori, din 3 iunie. Ce se întâmplă cu foștii prezentatori
Andrei Ștefănescu nu va mai fi prezentator la Star Matinal

Emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, va avea alți prezentatori începând cu 3 iunie. Cine sunt aceștia, vei afla în rândurile următoare. Chiar dacă o să-i duci dorul lui Andrei Ștefănescu, și noii prezentatori vor fi cel puțin la fel de simpatici.

Cine va prezenta emisiunea Star Matinal

Publicul iubitor de monden și de știri matinale din lumea showbizului va trebui să se adapteze noii schimbări apărute la Antena Stars. Emisiunea Star Matinal nu va mai fi prezentată de aceiași moderatori ca până acum.

De luni, adică din 3 iunie, emisiunea va fi prezentată de Flick și Popescu, vedetele de la Radio ZU care au o mulțime de fani care-i ascultă zilnic cu plăcere. Flick, zis și Domnul Rimă, este cel care încântă pe rețelele sociale și nu numai cu celebrele sale rime spuse pe moment pe marginea oricărui subiect. Este un geniu al rimelor, iar dacă vrei să impresionezi pe cineva cu o poezie, el este omul la care trebuie să apelezi. Fie că-s versuri romantice sau unele satirice, ele sunt mereu bine gândite.

Emisiunea Star Matinal de la Antena Stars va avea noi prezentatori
Flick și Popescu

Flick face de mai mult timp echipă cu Răzvan Popescu, dar s-au remarcat cel mai mult la Radio ZU.

Dacă până acum ți-au plăcut cei doi, cu siguranță îți vor plăcea și de acum încolo, mai ales că ai șansă să-i și vezi, nu doar să-i auzi.

În mod normal, anunțul oficial ar fi trebuit să fie făcut abia pe 3 iunie, pentru că era o surpriză, dar cei de la Spynews au stricat surpriza și au dat știrea încă de azi, 29 mai.

De ce se retrage Andrei Ștefănescu

Emisiunea Star Matinal de la Antena Stars va avea noi prezentatori
Liviu Vârciu și andrei Ștefănescu

Așadar, de luni, Flick și Popescu se vor alătura echipei formate din simpatica Nasrin,  cu Roxana, dar și cu Chef Cristian Andrei Olteanu, cel care-ți deschide apetitul culinar în fiecare dimineață cu tot felul de rețete.

Andrei Ștefănescu se retrage o perioadă de pe scena Star Matinal, pentru a lucra la câteva proiecte cu Nea Marin și cu Liviu Vârciu.

Emisiunea Star Marinal este difuzată pe Antena Stars, în fiecare dimineață, de luni până joi, de la ora 8:00 la 11:45.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI