31 dec. 2021 | 17:10

Cum face bani soția lui Leonard Doroftei în Canada. Nu te-ai fi așteptat la asta

Sport
Cum face bani soția lui Leonard Doroftei în Canada. Nu te-ai fi așteptat la asta
Leonard Doroftei și soția sa, Monica, sunt împreună din anul 1992

Cum face bani soția lui Leonard Doroftei în Canada. Fostul campion mondial la profesioniști trăiește cu familia în Canada, într-o suburbie a Montrealului. „Moșu” s-a reinventat acolo, având o mică sală proprie de box, în garajul unui prieten. Dar femeia de lângă el, Monica Doroftei, care-i este alături încă din 1992, nu stă nici ea degeaba.

Cum face bani soția lui Leonard Doroftei în Canada

Cum face bani soția lui Leonard Doroftei în Canada. Fostul deținător al centurii WBA la semimijlocie s-a mutat în Canada după ce afacerea sa din Ploiești a falimentat. După un „consiliu de familie”, au plecat cu toții la Montreal, stabilindu-se într-o suburbie a acestuia, Laval.

Leonard Doroftei are, la ora actuală, propria sală de box, amenajată deocamdată în garajul unui prieten. O vreme a lucrat într-o sală de sport aparținând unei rude de-ale lui Gigi Becali, dar care s-a închis din cauza pandemiei. Doroftei a reușit să slăbească 20 de kilograme, chiar dacă recunoaște că mănâncă orice.

„M-am redescoperit aici, în Canada. Am slăbit 20 de kilograme numai din mișcare! Am mai umblat puțin și la alimentație, adică am mai scăzut din cantitate, dar mănânc orice, mai beau și un pahar de vin.

Înainte de Crăciun m-a invitat Adi Diaconu, fostul campion mondial, la o tăiere de porc, așa, pe stil românesc, la o fermă din zonă. Eu nu m-am băgat la sacrificiu, că n-aș putea să fac asta, m-am dus doar ca martor la nenorocire. Păstrăm obiceiurile de acasă, am băgat frica în canadieni!”, a declarat Leonard Doroftei pentru GSP.

Nu te-ai fi așteptat la asta

Leonard Doroftei s-a reprofilat, întorcându-se la box, dar în calitate de antrenor. El și-a deschis o mică sală în garajul unui prietenm unde pregătește copii dornici să se afirme în sportul care l-a făcut faimos pe român

„Când am ajuns (n.r. – în Canada), Diaconu m-a dus la o sală, unde mai antrenase el, și vreau să-ți spun că m-am regăsit acolo. Adică m-a făcut să mă gândesc mai departe.

Dar a venit pandemia și s-a închis totul. Trebuia să fac ceva, așa că un prieten mi-a oferit sala lui privată de aici. Nu e foarte mare, dar am planuri să mă extind, să fac una mai mare, care să aibă și un ring. Fac ce-mi place, sunt antrenor, deocamdată „private coach” (n.r. – antrenor personal), cum se spune aici.

Am vreo 50-60 de elevi, de toate vârstele. Chiar m-am îndrăgostit de acest loc, mai ales că aici lucrează și foarte mulți români și mi-e mai ușor”, a mărturisit „Moșu”, conform sursei citate.

Dar Leonard Doroftei (51 de ani) se bazează, ca întotdeauna, și pe soția sa, Monica (47 de ani). Cei doi sunt împreună din 1992 și au trei copii. Adrian, fiul cel mare al fostului sportiv, este un afacerist care face deja sume impresionante de bani, în timp ce mijlociul, Alex, este absolvent al Facultății de Fizică. Mezina familiei, Vanessa, învață la un colegiu și visează la o carieră de medic.

S-au cunoscut în anul 1992

Monica, soția lui Doroftei, lucrează la aeroportul metropolei, iar împreună câștigă bani frumoși. Fostul campion a recunoscut că aceasta este cea care ține familia unită, fiind „șefa” clanului Doroftei.

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, a declarat Leonard Doroftei pentru GSP.

Leonard și Monica Doroftei s-au cunoscut în 1992, îndrăgostindu-se la prima vedere.

„Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992, la mătușa lui, respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pt că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și…mai ales curios!”, a povestit Monica Doroftei, acum câțiva ani, la o emisiune tv.

Conform mărturisirii făcute chiar de Leonard Doroftei, la acea vreme el avea 20 de ani, iar viitoarea lui soție doar 16. Dar, după 2 ani și jumătate de la prima întâlnire, Doroftei a cerut-o în căsătorie, ea fiind deja majoră. Leonard Doroftei a recunoscut că ar vrea să revină în România, cândva, unde să-și deschidă propria sală de box.

 

PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Cancan.ro
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna adevărul o să iasă la iveală”
Stirile PROTV
Tentativă de asasinare a lui Zelenski. Presupusul criminal, un polonez, s-a oferit să ajute serviciile speciale ruse
Romania TV
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt împreună de 11 ani. Culmea, după ce a fost prins cu mâța-n sac, Ciucu dă vina tot pe artistă
Capital.ro
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE MOBILE. Ordinul de la UE a devenit deja OBLIGATORIU
EVZ.ro
Oana Roman, gest emoționant de ziua Mioarei Roman. „Te iubesc, mamă”
Adevarul
Comorile satului ajuns pe fundul Lacului Cinciș. Românii erau uimiți de mulțimea vestigiilor antice VIDEO
BZI.ro
Spynews.ro
Naomy a murit la doar 47 de ani! Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Digisport.ro
Dispare o televiziune cunoscută din România. Nu va mai exista în grila de programe, după ce CNA i-a retras licența
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Cele mai ciudate obiceiuri ale unor CEO de top
EVZ.ro
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
Spynews
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Capital.ro
Tartă fragedă cu gem, rețetă de post. Un desert simplu și delicios, care va fi adorat de întreaga familie
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
LOVITURĂ pentru CLIENȚII unei MARI BĂNCI din ROMÂNIA! Apar noi TAXE
Mediaflux
Naomy a murit la doar 47 de ani! Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro