Fiica lui Gică Hagi și băiatul cântăreței Nicola, cel mai nou cuplu… pe scenă. ”L-am canalizat spre canto clasic și el ce face?”

Fiica lui Gică Hagi și băiatul cântăreței Nicola, cel mai nou cuplu… pe scenă

Fiica lui Gică Hagi, Kira, și băiatul cântăreței Nicola, Jonathan Alexandru, formează cel mai nou cuplu pe scenă. Cum au reacționat părinții celor doi?

Kira, fiica lui Gică Hagi, și Jonathan, băiatul cântăreței Nicola, cel mai nou cuplu de pe scena românească

Gică Hagi visa ca fata sa, Kira, să calce pe urmele Simonei Halep, dar tânăra avea cu totul alte planuri. Kirița, după cum o alintă tatăl ei, nu a știut ce să îi răspundă părintelui ei când a fost întrebată ce carieră vrea să urmeze. Fata a cerut un răgaz de două săptămâni, apoi i-a spus lui Hagi că pasiunea sa este teatrul.

„La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată… i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid”, a povestit Kira, într-un interviu acordat Corinei Caragea.

”Unde dai și unde crapă! Eu l-am canalizat pe canto clasic, iar el…”

Cât despre partenerul ei de scenă, Jonathan, băiatul Nicolei și al lui Mihai Alexandru, și el a ales altceva, în detrimentul a ceea ce îi era creionat de către părinți. Nicola și Mihai Alexandru și-ar fi dorit ca tânărul să le calce pe urme și să aleagă muzica, dar Jonathan a ales actoria. Băiatul, masterand la Conservator, a ales bine, căci deja a făcut primul pas către succes, alături de Kira Hagi. ”Martha și George” este titlul spectacolului care se joacă la Teatrul Nottara și îi are drept protagoniști pe cei doi. Deși drumurile le erau altfel gândite de părinți, toți sunt de acord că orice și-ar dori copii trebuie să fie sprijiniți.

Fiica lui Gică Hagi și băiatul cântăreței Nicola, cel mai nou cuplu… pe scenă. ”L-am canalizat spre canto clasic și el ce face?”
”Martha și George”, spectacol la Nottara, protagoniști Kira Hagi și Jonathan Alexandru

„Unde dai şi unde crapă! Eu l-am canalizat pe fii-miu pe canto clasic, iar el ce face?! Debutează ca actor si compozitor alături de Kira Hagi. Asa că trebuie sa-l sustin cu toată fiinţa. Voi?”, a fost mesajul postat de Mihai Alexandru, pe Facebook. În asentimentul compozitorului este și Hagi, care a spus că: ”Datoria noastră, a părinților, este să te iubim necondiționat și să te sprijinim”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI