03 oct. 2019 | 13:11

Ce s-a întâmplat la premiera „Între chin și amin”. Kira Hagi nu a putut să privească și a ieșit din sală

Știri generale
Ce s-a întâmplat la premiera
Kira Hagi a debutat în cinematografia românească. A jucat în filmul "Între chin și amin"

Gică Hagi este în culmea fericirii. Fiul său, Ianis, a fost omul meciului în partida Genk – Napoli 0-0, în runda cu numărul 2 din grupele Champions League, în timp ce fiica sa, Kira, a debutat în cinematografie cu rolul din filmul „Între chin și amin”. Tânăra actriță a participat la premiera filmului, dar nu a putut să privească toate scenele.

Kira Hagi a debutat în cinematografia românească. A jucat în filmul „Între chin și amin”

Filmul „Între chin și amin” este despre experimentul Pitești, efectuat de autoritățile comuniste în perioada 1949-1952. Kira Hagi a participat la premiera filmului în care joacă, dar nu s-a putut uita la toate scenele.

„Foarte mari emoții, ce pot să vă spun, mari emoții. M-am documentat mult mai mult și am vorbit cu bunicul meu mult mai mult, să-mi explice ce înseamnă fenomenul Pitești și dimensiunea acestei tragedii. A fost foarte greu, am jucat un rol foarte dur. Eu nu mă uit la mine pe ecran, am emoții. Eu îmi fac treaba. Am niște proiecte, dar nu vă pot spune, pentru că nu am voie. Proiectele sunt în România. Au fost multe ore de muncă, de dimineața până seara, ne întorceam la 1 noaptea”, a declarat Kira Hagi.

Scenă din filmul "Între chin și amin"

Scenă din filmul „Între chin și amin”

„Între chin și amin” este regizat de Toma Enache și rulează în cinematografele din întreaga țară. În film joacă actori precum Kira Hagi, Vali Popescu, Ana Pârvu, Ciprian Necula, Bogdan Sălceanu, Constantin Cotimanis, Ion Dichiseanu și Cezara Dafinescu.

Până acum, Kira Hagi a mai apărut în scurt metrajele „București, te iubesc” și „Fragile”, dar și pe scena teatrului, cu rolul din piesa „Martha.”

Gică Hagi este în al nouălea cer. Are doi copii cu care se poate mândri. Dacă fiica lui este actriță, fiul, Ianis, face senzație în Champions League. A jucat în partida Genk – Napoli, încheiată cu scorul de 0-0 și a fost desemnată omul meciului.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro