Ilie Năstase mută în fotbal după modelul Gică Hagi. Câți bani va investi în noul proiect

Ilie Năstase și Ciprian Marica își fac academie de fotbal după modelul lui Gică Hagi

Ilie Năstase și Ciprian Marica și-au dat mâna și au hotărât să investească împreună în fotbalul românesc. Cei doi au adoptat modelul lui Gică Hagi și au decis să construiască o academie de fotbal pe terenul bazei sportive Voința, care îi aparține fostului tenismen.

Ilie Năstase și Ciprian Marica își fac academie de fotbal după modelul lui Gică Hagi

Modelul implementat de Gică Hagi la Viitorul Constanța i-a făcut pe mulți oameni cu bani să se gândească serios să investească în fotbal. După ce a preluat echipa Farul Constanța, Ciprian Marica vrea să ridice o bază sportivă în București, alături de Ilie Năstase. Cei doi vor să investească bani în construirea unei academii de fotbal pe terenul fostei baze sportive Voința. Propietatea îi aparține fostului tenismen, astfel că locația nu este o problemă pentru Marica și Năstase.

Baza Sportiva Vointa, anul 2006
Baza Sportiva Vointa, anul 2006

„Reconstruim această bază sportivă. În acest moment, nu vă pot spune costul total al lucrărilor, nici data la care acestea vor fi finalizate. De multe ori, socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, aşa că nu are sens să vorbim despre astfel de lucruri. În acest moment, nici măcar numele pe care îl va purta academia nu l-am stabilit. Dar vă pot spune că, în această afacere, Ilie Năstase este partenerul meu! Avem o relaţie foarte bună, ca de la partener la partener”, a declarat Ciprian Marica pentru spynews.

Fostul fotbalist deține deja clubul Farul Constanța, pe care l-a condus singur timp de un sezon și a reușit să îl mențină în Liga 2, iar ulterior a reușit să atragă susținerea autorităților locale de la malul mării. Împreună și-au propus să readucă echipa în Liga 1.

„Sper ca FC Farul să redevină ceea ce a fost și poate mai mult decât atât. Este un semnal clar pentru suporteri pentru că ne vom implica și vom susține echipa. Vom participa și ca finanțare, și ca infrastructură. Vom analiza varianta ca și Consiliul Județean să devină membru al clubului”, declara Marica în vară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI