Fiica lui Anghel Iordănescu, dezvăluiri despre primul ei job: ”M-au aruncat”

Fiica lui Anghel Iordănescu, dezvăluiri despre primul ei job: ”M-au aruncat”
Fiica lui Anghel Iordanescu, dezvaluiri despre primul ei job

Maria Iordănescu are lumea la picioare la numai 25 de ani. Fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu are o carieră fulminantă și este imaginea uneia dintre cele mai prestigioase televiziuni sportive din țară. Unde va apărea frumoasa blondină la televizor.

Fiica lui Anghel Iordănescu, dezvăluiri despre primul ei job

Maria Iordănescu are toate motivele să fie fericită. La numai un sfert de secol de viață, tânăra are tot ce-și poate dori: o familie fericită, un logodnic care-i face toate poftele și o carieră fulminantă în televiziune.

Recent, Sora lui Edi Iordănescu a semnat un contract cu cei de la Prima TV și, începând cu data de marți, 22 iunie, frumoasa blondină va face parte din echipa matinalului „Focus la Prima Oră”:

„Emoţiile cele mai mari tata le avea la loviturile de la 11 m. Aceeaşi emoţie, adevărat nu cu aceeaşi intensitate pe care o simţea tata, am trăit-o şi eu. Am simţit bucurie că mi s-a oferit această şansă, dar şi o emoţie puternică pentru ce va urma.

Pentru că ştirile trebuie să câştige întotdeauna. Fiecare pas pe care îl voi face, cu siguranţă, mă va ajuta să ajung mai aproape de public şi să am, în final, sentimentul lucrului bine făcut.

Mai mult decât atât, propunerea Prima TV mă motivează pentru că nimic nu se poate face fără echipă. Eu am avut şansa să am un debut la pupitrul ştirilor Look Sport Plus şi să învăţ de la cei mai buni.

Oamenii de la Cluj m-au aruncat în joc, ca titular, preţ de câteva luni, iar acum mă voi alătura echipei Prima TV de la Bucureşti, fapt care mă obligă să fiu un coechipier bun, un coleg pe care ceilalţi să se poată baza”, a declarat Maria Iordănescu, conform celor de la Pagina de Media.

Cine este Maria Iordănescu, noua prezentatoare de la „Focus la Prima Oră”

Maria Iordănescu a trecut cu brio de castingul pentru rolul de prezentatoare a știrilor sportive, așa cum și tatăl și fratele ei erau convinși că se va întâmpla.

Dintre cele 60 de fete care s-au „bătut” pentru postul de moderator TV, fata fostului selecționer Anghel Iordănescu a fost cea care a trecut proba de foc și va face parte din echipa emisiunii „Focus la Prima Oră”:

După ce a terminat Academiei de Studii Economice din București, vedeta a simțit chemarea sticlei, hotărând să urmeze o carieră în televiziune.

Ca orice bun profesionist pentru care televiziunea reprezintă mai mult decât o pasiune, Maria Iordănescu a urmat cursurile unei școli de profil pentru a fi cea mai bună în domeniu. Maria Iordănescu a realizat emisiunea Sneak Peek de la Telekom Sport și apoi a fost imaginea Știrilor Look Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI