18 iun. 2021 | 23:27

Fiica lui Anghel Iordănescu, dezvăluiri despre primul ei job: ”M-au aruncat”

Monden
Fiica lui Anghel Iordănescu, dezvăluiri despre primul ei job: ”M-au aruncat”
Fiica lui Anghel Iordanescu, dezvaluiri despre primul ei job

Maria Iordănescu are lumea la picioare la numai 25 de ani. Fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu are o carieră fulminantă și este imaginea uneia dintre cele mai prestigioase televiziuni sportive din țară. Unde va apărea frumoasa blondină la televizor.

Fiica lui Anghel Iordănescu, dezvăluiri despre primul ei job

Maria Iordănescu are toate motivele să fie fericită. La numai un sfert de secol de viață, tânăra are tot ce-și poate dori: o familie fericită, un logodnic care-i face toate poftele și o carieră fulminantă în televiziune.

Recent, Sora lui Edi Iordănescu a semnat un contract cu cei de la Prima TV și, începând cu data de marți, 22 iunie, frumoasa blondină va face parte din echipa matinalului „Focus la Prima Oră”:

„Emoţiile cele mai mari tata le avea la loviturile de la 11 m. Aceeaşi emoţie, adevărat nu cu aceeaşi intensitate pe care o simţea tata, am trăit-o şi eu. Am simţit bucurie că mi s-a oferit această şansă, dar şi o emoţie puternică pentru ce va urma.

Pentru că ştirile trebuie să câştige întotdeauna. Fiecare pas pe care îl voi face, cu siguranţă, mă va ajuta să ajung mai aproape de public şi să am, în final, sentimentul lucrului bine făcut.

Mai mult decât atât, propunerea Prima TV mă motivează pentru că nimic nu se poate face fără echipă. Eu am avut şansa să am un debut la pupitrul ştirilor Look Sport Plus şi să învăţ de la cei mai buni.

Oamenii de la Cluj m-au aruncat în joc, ca titular, preţ de câteva luni, iar acum mă voi alătura echipei Prima TV de la Bucureşti, fapt care mă obligă să fiu un coechipier bun, un coleg pe care ceilalţi să se poată baza”, a declarat Maria Iordănescu, conform celor de la Pagina de Media.

Cine este Maria Iordănescu, noua prezentatoare de la „Focus la Prima Oră”

Maria Iordănescu a trecut cu brio de castingul pentru rolul de prezentatoare a știrilor sportive, așa cum și tatăl și fratele ei erau convinși că se va întâmpla.

Dintre cele 60 de fete care s-au „bătut” pentru postul de moderator TV, fata fostului selecționer Anghel Iordănescu a fost cea care a trecut proba de foc și va face parte din echipa emisiunii „Focus la Prima Oră”:

După ce a terminat Academiei de Studii Economice din București, vedeta a simțit chemarea sticlei, hotărând să urmeze o carieră în televiziune.

Ca orice bun profesionist pentru care televiziunea reprezintă mai mult decât o pasiune, Maria Iordănescu a urmat cursurile unei școli de profil pentru a fi cea mai bună în domeniu. Maria Iordănescu a realizat emisiunea Sneak Peek de la Telekom Sport și apoi a fost imaginea Știrilor Look Sport.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Copacul care vă schimbă viața. Aduce sănătate și prosperitate
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro