Fiica lui Anghel Iordănescu, râvnită de o televiziune din România. Cu ce post ar putea semna Maria (exclusiv)

Fiica lui Anghel Iordănescu, râvnită de o televiziune din România. Cu ce post ar putea semna Maria (exclusiv)
Fiica lui Anghel Iordănescu, râvnită de o televiziune din România.

La vârsta de 25 de ani, fiica lui Anghel Iordănescu a primit o veste importantă pentru cariera acesteia. Astfel, Maria are toate motivele să se bucure luând în considerare faptul că sunt mari șanse ca ea să semneze cu un important post de televiziune din România.

Fiica lui Anghel Iordănescu, râvnită de o televiziune din România

Despre Maria Iordănescu, fiica fostului selecționer, Anghel Iordănescu, și sora antrenorului CFR, Edi Iordănescu, se știe că a luat drumul televiziunii. Domeniul a atras-o atât de mult, că tânăra a urmat cursurile unei școli de profil ca să se pună la punct cu ceea ce presupune domeniul televiziunii.

Astfel că pe lângă faptul că a absolvit ASE-ul în București, Maria s-a înscris și la cursurile unei școli de televiziune, iar oportunitățile nu au întârziat să apară.

Ea a realizat o emisiune la Telekom Sport, Sneak Peak, aducând în atenția telespectatorilor informații despre personalitățile din sport. Apoi a ajuns la Look TV, prezentând emisiunea Știrile Look Sport.

”Pentru că sunt o persoană curioasă, mă furișez din când în când în viața sportivilor și a celor care iubesc sportul și îi stalkeresc (n.r. urmăresc fiecare mișcare). Tu vei fi primul care vei afla toate noutățile despre vedetele pe care le îndrăgești!, se descrie și descrie Maria emisiunea pe care o prezintă”, potrivit stiridinlume.ro.

Pasiunea pentru sport a fost preluată deci și de Maria, care a ajuns să prezinte în emisiuni subiecte despre cei mai importanți sportivi.

Astfel, la vârsta de 25 de ani, Maria Iordănescu poate să se bucure de o nouă reușită în plan profesional. Aceasta a primit, de curând, o veste foarte bună, fiind la un pas de a semna cu un alt post de televiziune din România.

Lucrurile merg bine și în viața privată

Potrivit sursei citate, Maria Iordănescu ar putea deveni noua vedetă a postului Prima TV. Ea a reușit să câștige castingul pentru rolul de prezentatoare a știrilor din sport. Ea a primit OK-ul, deși la acest casting s-au prezentat nu mai puțin de 60 de fete.

Așadar, sunt șanse mari ca Maria să fie văzută în curând la Prima TV, în calitate de gazdă a Știrilor Sportive.

Și în plan personal lucrurile îi merg bine. Ea a fost cerută în căsătorie.

”Să începem cu eternitatea”, așa a sunat mesajul postat de Maria pe Facebook, la o imagine în care apare alături de bărbatul care o face fericită. De asemenea, tănără a postat și câteva imagini în care a surprins și inelul de logodnă. Aparent, cererea în căsătorie a avut loc într-o vacanță petrecută litoralul unei țări străine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI