Fiica Danei Rogoz și-a surprins mama. Ce a făcut micuța, a topit-o pur și simplu pe vedetă

Fiica Danei Rogoz și-a surprins mama. Ce a făcut micuța, a topit-o pur și simplu pe vedetă
Fiica Danei Rogoz a mers la mare pentru prima oară

Fiica Danei Rogoz și-a surprins mama. Micuța a descoperit pentru prima dată marea, iar mama sa a fost martoră la acest moment unic din viața ei.

Fiica Danei Rogoz și-a surprins mama

Fiica Danei Rogoz a fost înnebunită după nisipul mării, iar actrița a vorbit despre toate reacțiile fiicei sale, pe pagina de Facebook.

”A descoperit pentru prima oara in viata ei nisipul si marea. E atat de emotionant sa fii martor al unui astfel de moment! Nisipul i-a placut la nebunie, s-a jucat, a sapat cu manutele, l-a si gustat putin. In schimb, cand ne-am apropiat de apa, nu i-a placut deloc. Oricum, nu se punea problema sa intram. Dar valurile si zgomotele produse de acestea la mal pur si simplu n-au fost deloc agreate de papusa noastra de portelan, asa ca am stat mai departe de ele. Of, ce minune!”, a scris Dana Rogoz pe pagina de Facebook.

Dana Rogoz, în vârstă de 35 de ani, a sărbătorit acest Paște departe de casă, dar nu departe și de familia ei. Actrița se afla în Bratislava, împreună cu fiica ei, pentru filmările unui lungmetraj. Pentru ca ea să nu petreacă sărbătorile singură, soțul ei, regizorul Radu Dragomir, a venit în vizită împreună cu fiul lor cel mare, iar în bagaje au pus și câteva ouă vopsite.

”Hristos a Înviat! Așa e Paștele nostru, din camera de hotel din Bratislava. Băieții au adus ouă vopsite în bagaj, așa că nu ne lipsește nimic. Iepurașul ne-a găsit chiar și aici – spre marea surprindere a lui Vlad – și ne-a lasat fiecăruia câte un mic cadou. Să vă bucurați din plin de aceste zile!”, le-a urat Dana Rogoz fanilor ei pe pagina personală de Facebook, unde a postat câteva imagini adorabile cu cei doi copii ai ei ciocnind ouăle.

Despre Dana Rogoz

Dana Rogoz a revenit în Slovacia la finele lunii aprilie, alături de fetița ei și la fel ca și în dățile trecute, Dana Rogoz a plecat încărcată cu bagaje și cu căruciorul fetiței. Despărțirea de Vlad, fiul mai mare care a rămas acasă cu tatăl său, a fost una răvășitoare. Cu toate că a promis că această deplasare va fi una mai scurtă, Dana Rogoz a fost nevoită să petreacă Paștele departe de casă.

Dana Rogoz s-a născut la data de 26 septembrie 1985, în Capitală. Aceasta este o actriță română de film și televiziune, designer, însă și personalitate publică și prezentatoare de televiziune. La vârsta de nouă ani, Dana Rogoz interpreta rolul Abramburicăi în serialul TV Abracadabra difuzat de TVR. În perioada 2002-2007, Dana Rogoz a jucat în serialul La Bloc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI