Cum a ajuns Dana Rogoz să facă Paștele într-o cameră de hotel. Ce a făcut soțul când a aflat

Cum a ajuns Dana Rogoz să facă Paștele într-o cameră de hotel. Ce a făcut soțul când a aflat
Dana Rogoz a petrecut Pastele intr-o camera de hotel

Dana Rogoz, actrița în vârstă de 35 de ani, a sărbătorit acest Paște departe de casă, însă nu departe și de familia ei.

În aceste zile, actrița se află în Bratislava, împreună cu fiica sa, pentru filmările unui lungmetraj. Dar ca să nu petreacă sărbătorile singură, soțul acesteia, regizorul Radu Dragomir, a venit în vizită împreună cu fiul lor cel mare, iar în bagaje au pus și câteva ouă vopsite.

Cum a ajuns Dana Rogoz să facă Paștele într-o cameră de hotel

De altfel, obligațiile profesionale nu au împiedicat-o pe Dana Rogoz să sărbătorească Paștele așa cum trebuie, în camera de hotel din Bratislava, Slovacia, devenită casa sa pentru zilele în care filmează pentru acest lungmetraj. Așadar, actrița a fost vizitată de soțul și de fiul ei mai mare, care i-au adus ouă vopsite și tradiționalul cozonac. Actrița a împărtășit cu fanii ei bucuria revederii din noaptea de Înviere.

”Hristos a Înviat! Așa e Paștele nostru, din camera de hotel din Bratislava. Băieții au adus ouă vopsite în bagaj, așa că nu ne lipsește nimic. Iepurașul ne-a găsit chiar și aici – spre marea surprindere a lui Vlad – și ne-a lasat fiecăruia câte un mic cadou. Să vă bucurați din plin de aceste zile!”, le-a urat Dana Rogoz fanilor ei pe pagina personală de Facebook, acolo unde a postat câteva imagini adorabile cu cei doi copii ai ei ciocnind ouăle.

Dana Rogoz, despărțire emoționantă de fiul ei mai mare

De menționat este că Dana Rogoz a plecat din nou în Slovacia la finele lunii aprilie, alături de fetița ei, Lia, care luna aceasta va împlini vârsta de un an. La fel ca și în dățile trecute, Dana Rogoz a plecat încărcată cu bagaje și cu căruciorul fetiței, iar despărțirea de Vlad, fiul mai mare care a rămas acasă cu tatăl său, a fost una emoționantă. Deși a promis că această deplasare o să fie una scurtă, iată că Dana Rogoz a fost nevoită să petreacă Paștele departe de casă.

Despre Dana Rogoz

Dana Rogoz s-a născut la data de 26 septembrie 1985, în București. Ea este o actriță română de film și televiziune, designer, dar și personalitate publică și prezentatoare de televiziune. Amintim că la vârsta de nouă ani, Dana Rogoz juca rolul Abramburicăi în serialul TV Abracadabra difuzat de TVR, iar în perioada 2002-2007, Dana Rogoz a jucat în serialul La Bloc, difuzat de postul Pro TV, de altfel, un serial de mare succes în România

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI