Fetele de la Caracal nu ar fi moarte. Șeful DIICOT: „Suspectul a dat declarații confuze”

Fetele de la Caracal nu ar fi moarte. Șeful DIICOT: „Suspectul a dat declarații confuze”
Șeful DIICOT susține că nu sunt probe care să ateste faptul că fetele sunt decedate

Felix-Olivier Bănilă, procuror șel al DIICOT a făcut o serie de declarații care anulează toate supozițiile de până acum din cazul Caracal. Acesta a asigurat doar că nu va fi neglijată nicio pistă în cazul crimelor.

Șeful DIICOT, despre cazul Caracal: „Nu avem dovezi că fetele sunt moarte”

Procurorul șef al Direcției de Investigare a Infacțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a făcut, în cursul zilei de azi, o serie de declarații despre cazul care a cutremurat toată România. Acesta a susținut că își doresc să găsească fetele încă în viață, astfel că nu există dovezi că Alexandra și Luiza ar fi murit. Felix-Oliver Bănilă a susținut ferm faptul că nu vor exclude sau neglija nicio pistă. ,Ne dorim ca tinerele să fie găsite în viață”, a spus Bănilă.

,, Nu avem dovezi că fetele sunt moarte, de aceea cercetăm toate pistele”, a adăugat acesta. Șeful DIICOT a mai susținut și că la scurt timp va fi preluată cercetarea la fața locului, în prezența inculpatului de data aceasta, după ce va fi supus unei expertize psihiatrice.Noi desfășurăm cercetări cu toate mijloacele pe care le avem. Astăzi(miercuri – nr) nu am făcut nicio percheziție domiciliară. Cercetarea la fața locului va fi reluată, ea a fost oprită. Cercetarea trebuie să fie făcută în fața inculpatului la fața locului, dar acesta este internat în spital”, a declarat Bănilă.

Șeful DIICOT susține că nu există nicio probă care să ateste faptul că Alexandra și Luiza sunt decedate
Șeful DIICOT susține că nu există nicio probă care să ateste faptul că Alexandra și Luiza sunt decedate

Dincă va merge la detectorul de minciuni

Amintim că Gheorghe Dincă a reușit să treacă de testul psihologic în urmă cu un an, în cadrul testării de la reînnoirea permisului auto pe care-l deține de peste 40 de ani. Cu toate astea, el fusese internat la psihiatrie de nu mai puțin de 8 ori. Gheorghe Dincă urmează să fie supus unui test la detectorul de minciuni.

Incupatul a fost cooperant până momentul în care s-a încercat conducerea în teren la locul unde ar fi fost cadavrul Luizei, după a intervenit o confuzie care a dat peste cap ancheta. Atunci când s-a încercat conducerea sa pe teren a invocat faptul că nu își amintește traseul, pe motiv că a mers pe timpul nopții pe drumul lăturalnic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI