31 iul. 2019 | 15:04

Gheorghe Dincă va fi testat cu detectorul de minciuni. Bărbatul și-a dat acordul

Știri generale
Gheorghe Dincă va fi testat cu detectorul de minciuni. Bărbatul și-a dat acordul
Gheorghe Dincă va fi testat cu detectorul de minciuni

Gheorghe Dincă va fi testat cu detectorul de minciuni, a anunțat, miercuri, procurorul-șef al DIICOT, Felix Bănilă. Bărbatul care a răpit cele două fete în Caracal și-a dat acordul pentru a face testul cu aparatul poligraf. El se află în acest moment la Spitalul Penitenciar Jilava, unde este supus unei expertize psihiatrice.

Gheorghe Dincă va fi testat cu detectorul de minciuni

Procurorul-șef al DIICOT a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a oferit mai multe detalii despre cazul de la Caracal. El a declarat că în acest moment nu există concluzii preliminare că fragmentele de oase găsite în curtea bărbatului ar aparține celor două fete răpite. În schimb, în urma probelor recoltate din locuința infractorului a rezultat că Alexandra Măceșanu a fost sechestrată în acel imobil.

Felix Bănilă a mai spus că procurorii nu cred că Alexanda a fost arsă și că nu au probe din care să rezulte că tânăra de 15 ani și Luiza Melencu ar fi moarte.

Gheorghe Dincă urmează să fie testat cu detectorul de minciuni. Întrebat dacă bărbatul de 65 de ani și-a dat acordul pentru a fi testat cu aparatul poligraf, Felix Bănilă a răspuns: „Da, urmează să fie testat (cu aparatul poligraf -n.r.), avem şi consimţământul dat de inculpat în acest sens.”

Procurorul-șef a precizat că infractorul a devenit confuz în momentul în care anchetatorii i-au cerut să indice locul în care a aruncat cadavrele celor două tinere.

S-a stabilit cert, prin probe, prezenţa cel puţin a victimei de 15 ani atât în maşina inculpatului, cât şi în casă. Gropile din curte sunt nişte tuburi betonate realizate cu mult timp înainte. E şi un canal care să îl ajute cu repararea maşinilor, acolo nu a fost identificat nimic. Nu ne putem axa în mod exclusiv pe declaraţiile inculpatului. Inculpatul se pare că a fost cooperant, însă la momentul în care a fost întrebat unde a aruncat cadavrele, a devenit confuz, a spus Bănilă.

Parteneri
Cine a prins buchetul de mireasă la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
Redactia.ro
Sucul bogat în vitamina A care te va ajuta să scapi complet de petele de pe față
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Wow, ce apariție! Mama Monicai Bîrlădeanu a dat o lecție de stil și rafinament la nunta fiicei sale. Minodora Tătăruşanu a avut două ținute de Oscar la pretențiosul eveniment ș
Unica.ro
Modificare în legea circulației. Decizia îi vizează pe toți șoferii
EVZ.ro
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Spynews
Elena Udrea l-a fermecat. S-a aflat acum adevărul despre Băsescu și blonda de la Cotroceni
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
DECIZIE FINALĂ privind SCHENGEN! Anunțul MOMENTULUI pentru ROMÂNIA
Mediaflux
Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Cum i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf după declarațiile controversate făcute de antrenor zilele trecute
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce etnie are Valeriu Gheorghiță, de fapt. Puțin știu acest detaliu despre soțul Monicăi Bîrlădeanu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro