Și-a omorât tatăl, după ce a fost la mănăstire. Ce l-a împins pe tânăr să recurgă la acest gest extrem

Și-a omorât tatăl, după ce a fost la mănăstire. Ce l-a împins pe tânăr să recurgă la acest gest extrem
Un tânăr și-a omorât tatăl, după ce a fost la mănăstire. A dat vina pe pisică

Un tânăr din județul Vrancea și-a omorât tatăl după ce s-a întors de la mănăstire. După ce a fost reținut și prezentat magistraților cu propunerea de arestare preventivă, bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor. Acesta le-a declarat anchetatorilor că și-a ucis tatăl din greșeală, din cauza unei pisici.

Un tânăr și-a omorât tatăl, după ce a fost la mănăstire. A dat vina pe pisică

Tânărul de 33 de ani, care locuia în aceeași gospodărie cu părinții lui, dar într-o anexă separată, a lucrat în ziua crimei la o mănăstire din apropiere. La întoarcere, a cumpărat mai multe produse alimentare pe care i le-a lăsat mamei lui, apoi a plecat în sat, unde a consumat alcool. În momentul în care s-a întors acasă, părinții i-au reproșat că a băut în post, iar bărbatul s-a înfuriat.

Între cei doi bărbați s-a iscat o altercație în urma căreia tatăl a fost înjunghiat. Mama tânărului a auzit țipetele și a mers să vadă ce se întâmplă. A reușit să îi ia fiului ei cuțitul din mână, și-a așezat soțul pe pat și a sunat la numărul de urgență 112. Din nefericire, bărbatul a decedat până la sosirea medicilor.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat magistraților cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii au decis ca acesta să fie plasat în arest pentru o perioadă de 30 de zile. În fața anchetatorilor, acesta a prezentat o variantă uluitoare a poveștii.

El a recunoscut că și-a lovit tatăl cu cuțitul în abdomen, dar că nu a făcut-o intenționat. De vină ar fi fost pisica lor, care i-a furat mâncarea de pe masă. El s-ar fi aplecat să prindă pisica ascunsă sub pat în timp ce avea cuțitul în mână, iar tatăl lui, care era în pat, s-ar fi întors și ar fi căzut peste el și peste cuțit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI