Femeie, tăvălită prin noroi și băgată cu forța în ambulanță de poliție. Ce a refuzat să facă VIDEO

Scandal pe o strada din Cluj

O femeie a fost tăvălită prin noroi și băgată cu forța în ambulanță de poliție. Femeia a fost târâtă mai multți metri, urcată în salvare și dusă la spital. Întreaga scenă a fost filmată de la balcon de un bărbat.

Femeie agresată de polițiști pentru că nu purta mască. Aceasta a fost târâtă pe jos și aruncată într-o ambulanță VIDEO

O femeie a fost târâtă prin noroi și urcată într-o ambulanță de polițiști, în Cluj. Femeia ar fi primit un astfel de tratament pentru că nu ar fi purtat mască de protecție. Imaginile cu femeia urcată cu forța în ambulanță au fost postate pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj de Daniel Rebrişorean.

Acum câteva minute. Tind să cred că, cauza este nepurtarea măştii. Mai multe detalii nu ştiu”, a scris în comentariul postării cel Daniel Rebrișorean.

Imaginile cu femeia târâtă pe jos de polițiști au împărțit românii în două

Imaginile au devenit virale în scurt timp şi au împărţit internauţii în două. Unii dintre ei au remarcat brutalitatea poliţiştilor, care au tratat-o pe femeie ca pe un răufăctor periculos, imobilizând-o şi târând-o mai mulţi metri.

Femeia purta masca doar că nu corespunzător. Exact ca şi domul poliţist care fuma după colţ, adică pe barbă”, a scris un internaut.

Internauții nu cred că femeia a fost luată cu ambulanța pentru nepurtarea măștii

E vorba despre mască, mai mult de o oră au terorizat-o (pshihic) pe femeie în stradă şi apoi au chemat ambulanţa”, a comentat cineva care ar fi fost prezent la incident.

Sper că este vorba de altceva. Daca nu porţi mască, te amendează şi asta e. Cum să te ducă cu forţa şi unde?”, s-a întrebat un alt internaut. ”Dacă aşa a fost ridicată pentru nepurtarea măştii înseamnă că ăştia acum sunt mai răi ca naziştii şi comuniştii împreună şi oricare ar fi motivul, felul in care trag un om pe jos, este deplorabil”, sunt alte reacții ale internauților.

Alți internauți, de acord cu gestul polițiștilor

Alţi internauți, din contra, i-au scuzat pe poliţişti pentru comportamentul lor violent şi au spus că femeia a încălcat restricţiile în vigoare, refuzând să poarte mască pe stradă.

Sunteti infectati stati dracului în casă nu umblaţi pe străzi… Înca 2 ani o să ţină Covidul pt că românii sunt idioţi, nu ştiu, nu au ştiut, nu o să ştie niciodată să aleagă pentru ei decât cu dictatura”, a comentat un internaut.

Internauții, siguri că femeia făcuse altceva

Aşa îi trebuie, la puşcărie dacă nu poartă masca./ În ţara asta orice e abuz. Aş vrea să vă văd în State dacă mai aveţi acest comportament. Mereu românul are doar drepturi, obligaţii zero. Te asigur eu că nu trăgeau aiurea de ea”, sunt alte opinii ale internauților.

Poliţia Cluj spune că femeia nu purta mască şi că a refuzat să se legitimeze atunci când i s-a solicitat asta. ”Poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat o persoană care nu respecta măsurile de protecţie individuală, nepurtând mască de protecţie, fiind informata despre această prevedere legală.

De ce a fost femeia luată cu ambulanța

I-au fost solicitate informatii pentru stabilirea identităţii, însă persoana în cauză nu a oferit informaţii în acest sens, iar din cauza stării medicale a acesteia, a fost solicitat un echipaj medical pentru acordarea ajutorului de specialitate”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI