Fata de 18 ani, arsă de vie într-un accident de mașină. Șoferul beat și fără permis făcea live pe Facebook la 180 km/h. VIDEO

Fata de 18 ani, arsă de vie într-un accident de mașină. Șoferul beat și fără permis făcea live pe Facebook la 180 km/h. VIDEO
Fata de 18 ani, arsă de vie într-un accident de mașină. Șoferul beat și fără permis făcea live pe Facebook la 180 km/h. VIDEO

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani care a murit carbonizată după ce mașina în care se afla s-a răsturnat. Accidentul s-a produs în Cocorăștii Colț, în județul Prahova, pe DN1A, în cursul dimineții de ieri.

Șoferul era beat și nu deținea permis de conducere

Vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 32 de ani, care conducea în stare de ebrietate și fără permis de conducere. Pe lângă faptul că acesta rula cu o viteză nepermisă de lege, 180 km/h, bărbatul transmitea live momentul nefast, urmărind telefonul să vadă câte persoane se uită la filmarea lui.

Într-unul dintre momentele neatenție, pe baza vitezei și a consumului de alcool, bărbatul a pierdut controlul volanului, iar într-o curbă s-a răsturnat. Acesta împreună cu cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 34 de ani, au reușit să iasă din mașină, fără a-i acorda o șansă tinerei care se afla împreună cu ei.

La scurt timp după impact, mașina a fost cuprinsă de flăcări, iar trupul fetei părăsit în mașină a ars ca o torță. Cei doi bărbați au părăsit locul accidentului, dar la scurt timp au fost identificați de polițiști. Astfel, s-a constatat că cel care a condus mașina nu deținea permis și avea o alcoolemie de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma cercetărilor efectuate de către polițiști a fost identificată persoana aflată la volanul autoturismului implicat în accidentul de pe DN1A km54+500m. Acesta este un bărbat în vârstă de 32 de ani care, din cercetări, a reieșit faptul că nu deține permis de conducere.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore”, au anunțat autoritățile.

Momentul tragediei, transmis pe Facebook

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului. Înainte cu cinci minute de producerea accidentului, șoferul transmisese pe Facebook un live în care arăta cum conduce cu 180 km/h, pe timp de noapte.

La un moment dat, pasagerul din dreapta se aude cum strigă la șofer că au atins viteza de 180 km/h, însă acesta era mai preocupat să urmărească câte persoane vizionează peripeția sa.

La un moment dat, tânăra de 18 ani, care era și prietena șoferului, se aude cum îl atenționează pe acesta să reducă viteza, deoarece urmează o curbă: ”las-o mai ușor că aici e o curbă!”.

Vinovatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi propus instanței cu propunere de arestare preventive, potrivit observatorulph.ro.

Urmărește ultimele momente înaintea accidentului:

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI