Detalii sfâșietoare! Ce se întâmplă acum cu bătrâna bătută crunt de fiica ei, chiar de Paște

Detalii sfâșietoare! Ce se întâmplă acum cu bătrâna bătută crunt de fiica ei, chiar de Paște
Detalii sfâșietoare! Ce se întâmplă acum cu bătrâna bătută crunt de fiica ei, chiar de Paște

Bătrâna în vârstă de 84 de ani din Vâlcea, bătută crunt de fiica sa, chiar în ziua de Paști, a fost internată de urgență la spital. Din câte se pare, problemele de sănătate ale femeii nu au legătură cu agresiunea care a apărut în spațiul public. Pe de altă parte, vecinii cred că totul i se trage de la traumele pe care le-a îndurat aceasta de pe urma propriei fiice.

Bătrâna se simte tot mai rău

Bătrâna a început să se simtă rău marți seara:  ”Pe la ora 20.00, când m-am dus s-o schimb şi să-i dau să mănânce, mi-a zis că nu vrea nimic. Apoi a început să vomite maro! M-am speriat, i–am sunat pe copii, la Drăgăşani”, a precizat o rudă care o are în îngrijire, pentru Adevărul.

Ruda bătrânei a precizat că aceasta s-a simțit tot mai rău în ultima perioadă: ”Fundul ei este şi acum negru, după o lună. O săltam de jos şi îi dădeam să mănânce cu lingura, că nici să mănânce singură nu mai putea. Nici de mâncat nu prea mai mănâncă. S-a tot plâns de dureri de cap, Dar la cum a lovit-o, nici nu-i de mirare. Am văzut că, din ce în ce, merge mai rău. Nu se poate mişca în pat, de pe o parte pe alta, cum o laşi seara, aşa o găseşti dimineaţa”.

Starea de sănătate i s-a deteriorat

De asemenea, și vecinii au remarcat că starea bătrânei s-a deteriorat: „La cum arăta, când a plecat, nu credeam că va supravieţui până dimineaţă. Nimeni nu mai aşteaptă să se facă bine… Nu mai poate înghiţi mâncare, pastilele!”, a mai spus unul dintre ei.

De la apariția acestui scandal, consătenii au început să dea și mai multe detalii despre cazul revoltător: ”Venea la biserică cu ochii negri. Fie-sa o aducea forţat. Ne era şi ruşine. Am întrebat la un moment dat de ce e aşa, şi ni s-a spus că s-a împiedicat şi a căzut din pat. Aşa spunea mereu. Cred că nu avea zi bună, până nu o înghesuia. O trimitea forţat cu căruciorul, cu bidonul, la apă… Nu o lăsa nici să doarmă în timpul zilei. O punea să stea la poartă, ca să facă mişcare, cică. Picotea biata de ea, toată ziua, la poartă”.

Cazul bătrânei în vârstă de 84 de ani din Crețani, județul Vâlcea, a devebit cunoscut după ce a apărut pe Internet un material video, filmat în data de 19 aprilie, în care victima dezbrăcată bătută cu bestialitate și târâtă prin noroi, în curtea proprie, de către fiica sa.

De altfel, localnicii s-au arătat şocaţi de comportamentul fiicei, căruia au încercat să-i găsească explicaţii: „N-o ştiam în felul ăsta. A rămas văduvă de tânără. Soţul i-a murit de cancer la gât. Fiica i-a plecat de acasă vreo doi ani de zile, pe când era în liceu, n-a ştiut nimic de ea. Băiatul, însă, e om ca lumea. Stă prost şi cu sănătatea (Viorica Albinaru – n.r.). Că maică-sa a vândut teren ca să aibă bani să se opereze la spate, la Târgu Mureş. Şi i-a luat şi banii de cont maică-sii, obţinuţi din vânzarea unei păduri“, spun aceştia.

Ordin de restricție pentru fiica ei

Localnicii mai afirmă că Poliţia şi asistenta socială din cadrul Primăriei, şi chiar şi primarul Ion Spîrleanu veneau des să întrebe de bătrână: „Poliţia a venit de multe ori cu primarul la poartă şi ea spunea de frică, în prezenţa lui fie-sa, că nu era bătută. Apoi, recunoştea, când asta nu era de faţă. Şi se ruga să nu fie dată de gol: ”ei, mă mai bate, dar să nu spui nimic, că dup-aia se supără”, spunea ea”.

În urma incidentului din luna aprilie, s-a deschis un dosar penal pentru violenţă în familie, care însă nu este singurul. Împotriva fiicei s-a obţinut și un ordin de restricţie, acesteia interzicându-se timp de trei luni să se mai apropie de mamă la mai puţin de 10 metri distanţă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI