Femeie rănită grav lovită de un motostivuitor, în zona de aprovizionare a unui mall. Cum s-a întâmplat tragedia

Femeie rănită grav lovită de un motostivuitor, în zona de aprovizionare a unui mall. Cum s-a întâmplat tragedia
Femeie rănită grav lovită de un motostivuitor, în zona de aprovizionare a unui mall

O femeie din Galați a fost rănită grav de un motostivuitor. Totul s-a întâmplat marți, în zona mall-ului din Galați. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală. De asemenea, Inspectoratul de Poliție Județean a informat, miercuri, că femeia a fost transportată la spital.

Femeie rănită de motostivuitor

Potrivit sursei, accidentul s-a produs în zona de aprovizionare din spatele mall-ului din Galați. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță și Secției 4 Poliție. Din primele cercetări, o femeie în vârstă de 54 de ani se deplasa pe aleea din spatele complexului comercial, în apropiere de zona unde se încarcă marfa.

Un bărbat de 33 de ani, cel ce conducea motostivuitorul, făcea manevre pentru încărcarea mărfii. În acest timp, bărbatul a acroșat-o cu unul din brațele utilajului. În urma impactului, femeia a suferit leziuni ce au necesitat transportul la spital pentru a primit îngrijiri medicale.

Evenimentul nu s-a produs pe un drum public, așa că nu a fost înregistrat ca și un accident rutier. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările se continuă la Secția 4 Poliție pentru a afla cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Accident rutier în Galați

O mașină a pătruns pe trotuar și a lovit trei persoane, tot în Galați. Victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar două dintre ele au fost transportate la spital. Se pare că șoferul autoturismului a încercat să evite o autoutilitară, timp în care a pierdut controlul volanului, iar mașina a lovit cei trei oameni.

La fața locului s-au deplasat polițiști, pompieri și trei echipaje medicale. În urma accidentului au fost rănite două femeie, de 47 și 63 de ani și un bărbat în vârstă de 53 de ani. Toate cele trei victime au suferit contuzii, însă au primit îngrijiri medicale la fața locului. Cele două persoane ce au fost transportate la spital necesită investigații amănunțite.

În urma accidentului, șoferul a fost testat cu etilotestul de către polițiști, urmând să fie audiat în continuare pentru a afla exact cauzele accidentului.

„Accident rutier, astăzi, in jurul orei 09.00, pe strada Traian Vuia. Au fost implicate două autoturisme şi au fost rănite uşor trei pietoni.  Unul dintre conducătorii auto implicaţi a părăsit locul faptei şi a fost ulterior identificat in persoana unui bărbat, de 48 de ani, din municipiul Galaţi. Se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările producerii accidentului. Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”.

Urmăriți Playtech.ro și pe