Femeia pe care Benone Sinulescu nu o poate uita nici acum: ”Tot pe ea aș alege-o” (exclusiv)

Femeia pe care Benone Sinulescu nu o poate uita nici acum: ”Tot pe ea aș alege-o” (exclusiv)
Benone Sinulescu, despre femeia pe care nu o poate uita nici acum

Este iubit de o țară întreagă, dar extrem de discret cu viața personală. Benone Sinulescu a făcut o excepție de această dată și oferit celor de la Impact amănunte din intimitate.

Benone Sinulescu, despre ”nașa” Ileana Sărăroiu, regretata artistă care i-a făcut cunoștință cu femeia vieții lui, Leny

„Nu a avut nimic cu Irina Loghin?”, era întrebarea de pe buzele tuturor în anii comunismului, când Benone Sinulescu și celebra interpretă de muzică populară formau un cuplu pe scenă. Nu și în spatele ei, a clarificat nea Beni câțiva ani mai târziu, când a avut libertatea să discute pe baza acestui subiect. Leny a fost femeia care l-a făcut să renunțe la burlăcie și alături de care astăzi serbează 40 de ani de căsătorie. Cea care le-a făcut cunoștință a fost regretata cântăreață Ileana Sărăroiu.

„Ne-am luat în 1981. Anul acesta facem 40 de ani de la căsătorie. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit» De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei. Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă.

Este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o”, a povestit Benone Sinulescu pentru sursa menționată.

Nu a putut avea copii, dar a fost căutat pentru a fi tată

„Soția mea n-a mai putut avea copii pentru că a pierdut câteva sarcini”, s-a confesat artistul. Însă, de-a lungul timpului, s-a confruntat cu câteva situații comice privind această chestiune. „Veneau unele femei să spună că au un copil cu mine sau apărea câte un băiat care-mi zicea: «Mama a spus că sunt băiatul dumneavoastră!»”, a rememorat artistul.

S-a stabilit în localitatea natală a soției

Benone Sinulescu și soția au decis să renunțe la viața agitată din București și s-au stabilit în localitatea ei natală, în Bârzava, județul Arad. Cântărețul mai venea în Capitală când era invitat la câte o filmare sau un spectacol, dar de un an, de când pandemia a schimbat cursul firesc al lucrurilor, el s-a deplasat doar în zona casei, la cumpărături.