Femeia din România care a stat la masă cu Vladimir Putin. A avut și o relație cu un bărbat cunoscut din țară

Femeia din România care a stat la masă cu Vladimir Putin. A avut și o relație cu un bărbat cunoscut din țară
Artista de la noi care s-a întâlnit cu Vladimir Putin.

O femeie din România a stat la masă cu Vladimir Putin. Frumoasa artistă a povestit cum a fost întâlnirea cu șeful statului. Ea are 32 de ani, a cucerit marile scene ale lumii și are o carieră artistică impresionantă. Cu toate că mulți îi adoră vocea, nu îi știu prea bine imaginea din spate. Vedeta a hotărât să fie extrem de discretă cu viața sa personală. Cine este solista și ce detalii se știu despre ea?

Femeia din România care l-a întâlnit pe Vladimir Putin: detalii

O femeie din România a ajuns în atenția tuturor datorită legăturii sale cu nimeni altul decât Vladimir Putin. Mai exact, este vorba despre Irina Baianț. Cea din urmă a stat la masă cu președintele rus. Tânăra are 32 de ani și a reușit să cucerească deja marile scene ale lumii și are o carieră impresionantă.

Blondina este în văzul tuturor, dar preferă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Aceasta este una din cele mai apreciate soprane din România. Cu toate astea, puțini știu că ea a stat la masă cu cu oficialul rus în urmă cu câțiva ani, atunci când a cântat la ziua acestuia.

Vedeta a susținut că întâlnirea cu șeful de stat a fost emoționantă, dar a cuprins și multe reguli. Ea a fost sfătuită să își prindă părul sau să nu aibă ace în coafură. De asemenea, artista a fost controlată atent și la intrare.

,,Țin minte cu multă emoție”

,,Țin minte cu multă emoție premiera musicalului Fantoma de la Operă, din București și concertul de ziua președintelui Putin din 2015 de la Palatul Kremlin, unde am avut plăcerea de a cânta și de a sta la masă cu el și cu alte oficialități, mai apoi primind distincție de onoare din partea Cabinetului Președintelui și alte invitații pentru a susține concerte. (…)

Interdicții propriu-zise nu au fost, au fost recomandări pe care să nu le încalci, deci să le iei ca pe un fel de interdicții. De la felul în care trebuia să îți prinzi părul, să nu ai ace de păr, să nu ai fixativ la tine, să nu ai nimic contondent, inclusiv înainte de intrarea în scenă cei de la pază au trecut cu mâna prin părul meu să vadă că nu am ceva bombe ascunse prin păr.

Tocurile pantofilor nu aveau voie să fie mai mari de cinci centimetri, să fie lat sau subțire, în niciun caz pătrat. Nu aveai voie în pantaloni, era obligatoriu să ai o fustă sau un deux pieces sau o rochie de concert.”, a precizat frumoasa soprană.

Urmăriți Playtech.ro și pe