Feli, mamă imperfectă. Artista a mărturisit ceea ce multe femei din România nu vor să recunoască

Cântăreața Feli trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei, de când a devenit mama unei fetițe superbe, Nora Luna. Tot Universul artistei se învârte în jurul micuței, pe care o adoră. Ori de câte ori vorbește despre copilul ei, vedeta se emoționează foarte tare. Deși rolul de mamă o prinde foarte bine, Feli a mărturisit ceea ce multe femei din România nu vor să recunoască.

Feli nu este o mamă perfectă

În noiembrie 2018, Feli, pe numele din buletin Felicia Donose, a născut o fetiță perfect sănătoasă, la Spitalul Universitar din Capitală, prin cezariană. Pentru că a vrut să petreacă timpul cu micuța ei, artista a făcut o pauză de la concerte și evenimente. Perioada de repaus i-a prins foarte bine, iar acum s-a întors cu forțe proaspete.

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV, în ediția de miercuri, 15 septembrie, Feli a făcut mărturisiri emoționante despre viața cu un copil mic în pandemie. Mai mult, solista a dezvăluit de ce este o mamă imperfectă.

“Mă bucur că am revenit pe scenă, îmi era dor de tot. Am stat destul acasă în ultimii doi ani. Micuţa mea e în al doilea an de grădiniţă, e foarte bine, îi place. Creşte, vorbeşte mai mult decât mine. E o fire sensibilă, empatică, încăpăţânată, sunt mândră tare de ea. Am reuşit să îmi cunosc copilul cu pandemia asta. Înainte nu o vedeam cu săptămână, îmi era foarte greu. Învăţ multe lucruri de la ea, îmi dă o siguranţă aparte.”, a spus vedeta în direct. 

Cântăreața a făcut dezvăluiri emoționante

În perioada cât a stat acasă cu Nora Luna, Feli a învățat foarte multe. Practic, s-a transformat radical! Acum, artista este mult mai sinceră și mai răbdătoare. Mai mult, tănăra mămică și-a dat seama că este sănătos să nu fii pe placul tuturor. Cântăreața nu-i înțelege pe cei care se laudă atunci când fac un bine cuiva.

„Am învăţat să am răbdare, să fiu mai sinceră, e foarte sănătos să nu fiu pe placul tuturor. Oamenii care mă iubesc mă iubesc pentru ceea ce sunt. Motivul pentru care nu fac acte de caritate e faptul că accept dar doar rezonez cu adevărat, merg pe ceea ce îmi spune inima. Mă implic doar dacă simt, aşa cum e cazul campaniei pentru copiii cu autism. Nu vreau să par bunătatea întruchipată, dacă nu simt asta. Lumea poate spune că sunt scorpie, lumea nu acceptă un “nu”. Consider că dacă faci un bine nu trebuie să îl spui peste tot. Fac bine în felurile în care pot, nu vreau să mă laud.”, a mărturisit Feli. 

Ce nu recunosc femeile din România

Legat de rolul de mamă, solista spune că nu există perfecțiune. Feli are momente când își dorește să fie singură, doar ea cu gândurile sale. Este bine să ai momente de respiro, dar puține mame recunosc, este de părere artista.

„Nu există mama perfectă. Am momente în care îmi doresc să fiu singură. Îi spuneam lui Cătălin că vreau să ieşim noi doi undeva. Am plecat în Braşov două zile, a treia zi ne-am urcat în maşină şi ne-am întors acasă. Toate mamele îşi doresc să aibă momente de respiro, dar puţine recunosc. Viaţa reală e cu bune şi cu rele, nu e perfectă.”, a declarat vedeta. 

Feli Donose are planuri de viitor mărețe

Feli Donose a mărturisit ce planuri de viitor are. Solista își dorește foarte tare să scoată o piesă cu fetița ei, Nora Luna.

„Fiica mea e singura care îmi spune să nu cânt. Nu cred că o să îmi calce pe urme. O să o dăm la şcoala de muzică, să vedem dacă iese ceva, dar nu o vom forţa. Îmi doresc să scot o piesă cu ea”, a povestit Feli, la „Vorbeşte Lumea”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI