În ce stare este Shurubel, după ce a luat covid-19. Informații de ultimă oră: a avut simptome ciudate

În ce stare este Shurubel, după ce a luat covid-19. Informații de ultimă oră: a avut simptome ciudate
Ce face în izolare și ce experiment a făcut

Andrei Lăcătuș, Shurubel, este infectat cu covid-19, motiv pentru care Cosmina Părăsin l-a înlocuit în platoul Vorbește Lumea.

Shurubel, simptome ciudate după ce a luat covid-19

Luni, 13 septembrie, Shurubel a aflat că are covid-19, motiv pentru care a intrat în carantină. Asta după ce Adela Popescu a luat și ea virusul săptămâna trecută.

„Adela este acasă, Shurubel și el. Cosmina este aici pentru că avem nevoie de oameni negativi”, a spus Bogdan Ciudoiu.

Adela Popescu a declarat că se simte mai bine, iar acum a fost rândul lui Shurubel să povestească prin ce trece.

Prezentatorul a spus că încă nu are gust și miros, dar a avut și un simptom ciudat. El a spus că a transpirat exces noaptea.

„Am mâncat o ceapă întreagă”

„Am mâncat o ceapă întreagă fără să mi se întâmple nimic. Am vrut să fac un experiment, credeam că măcar o să lăcrimez, dar nimic.

Dacă închideam ochii și îmi spuneai că mănânc o pară sau un măr, chiar credeam (…) Am transpirat până acum 11 tricouri și jumătate. Spun jumate pentru că după ce am transpirat 11 tricouri, am luat de soția mea o cămașă de noapte.

Deci, vreau să spun că noi bărbații ne îmbrăcăm noaptea cu ce apucăm, dar așa de bine s-a simțit cămașa de noaptea pe corpul meu, fină așa (…)”, a mărturisit Shurubel.

Ce face Shurubel în izolare

El a mai declarat că și-a propus ca în timpul petrecut acasă să fie productiv. Și-a șters jocurile video de pe calculator și nu a deschis până acum nicio aplicație de streaming.

Mai mult, Shurubel a spus că și-a cumpărat o carte și că vrea să se concentreze pe el în această perioadă, motiv pentru care vrea să citească.

„Am dezinstalat jocurile și mi-am cumpărat o carte. Am început să fac shopping online. Soția mea este plecată”, a spus Andrei Lăcătuș.

Cum se simte Adela Popescu

Cât despre colega lui Adela Popescu, aceasta se află în izolare la domiciliu și a spus că a avut două zile mai grele, dar starea ei s-a îmbunătățit.

„N-am avut poftă mare de mâncare. Am putut să mănânc cel mai bine fructe. Abia ieri am mâncat o masă așa consistentă, să zic.

Mă hidratez foarte mult. Astea sunt sfaturile pe care le-am primit. Țin legătura cu medicii să-mi spună, în funcție de ce simptome apar, dacă necesită vizită la spital sau mai știu eu ce”, a declarat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI