03 nov. 2022 | 23:57

FCSB – West Ham 0-3, FOTO & VIDEO. „Grădinița” lui David Moyes s-a distrat pe Arena Națională, dezastru pentru echipa lui Gigi Becali

Știri generale
FCSB - West Ham 0-3, FOTO & VIDEO. „Grădinița” lui David Moyes s-a distrat pe Arena Națională, dezastru pentru echipa lui Gigi Becali

FCSB a terminat în genunchi campania din Europa. Demisia lui Nicolae Dică nu a schimbat situația dezastruoasă de la echipă și roș-albaștrii s-au făcut de râs și în meciul cu West Ham, în fața unui adversar care a avut în teren mulți jucători de la academie, unii dintre ei în vârstă de 16 ani. Poate și de aceea, antrenorul David Moyes a adus la București și antrenorul de U18, tehnicianul care îi cunoștea mult mai bine.

Ștefan Târnovanu a fost din nou omul meciului și a limitat dezastrul pentru formația antrenată pentru acest meci de Mihai Pintilii. Fornals min 40, 65 și Mubamba 56 au marcat golurile partidei, iar fanii români au plecat din nou dezamăgiți, înainte de fluierul de final, strigându-și furia.

FCSB a terminat pe ultimul loc în grupă cu doar două puncte. „Roș-albaștrii” au marcat trei goluri și au primit 18 în cele șase partide din grupa din Europa Conference League.

FCSB – West Ham 0-3 (Fornals 40, 65, Mubamba 56)

Min 90+3. Final de meci.

Min 90. Ocazie FCSB, după o lovitură de colț. Olaru a deviat cu călcâiul, mingea ajunge la Radunovic, dar fundașul nu marchează din careul de șase metri. Cea mai mare situație de gol al formației lui Pintilii.

Min 75. Târnovanu este părăsit de colegi. Scarles este singur în careu și șutează din unghi, respinge spectaculos portarul FCSB.

Min 65. Târnovanu a respins greșit, în față, o centrare venită din stânga, de la Scarles, mingea a ajuns la Fornals, care a înscris.

Min 61. Mingea merge frumos pe traseul Rusu- Stoica- Radaslavescu, dar mijlocul de 18 șutează din careu, din poziție bună, peste poartă.

Min 59. Compagno și Octavian Popescu au fost înlocuiți de Bogdan Rusu și Florinel Coman.

Min 58. FCSB este în corzi! Târnovanu l-a blocat excelent pe Coufal, care a șutat din unghi. Echipa lui Gigi Becali este „încolțită” de puștii lui West Ham.

Min 55. GOOOL West Ham!!! Acțiune tăioasă pe partea lui Pantea, mingea ajunge în careu de unde Mubama reia spectaculos cu capul, din plonjon. Balonul îl atinge pe Dawa și ajunge în poartă. Roș-albaștrii se fac din nou de râs.

Min 50. Coventry șutează mult peste poartă din poziție centrală.

Min 46. A început repriza a doua. FCSB face trei schimbări la pauză: Radaslavescu intră în locul lui Dulca, Stoica intră în locul lui Cordea și Olaru intră în locul lui Oaidă.

Min 45 +2. Final de repriză.

Min 45. Ocazie mare West Ham. Defensiva gazdelor se bâlbâie din nou și Pantea scoate mingea de pe linia porții.

Min 40. GOOOL West Ham!!! Defensiva FCSB suprinsă de o pasă lungă, Fornals primește mingea între Dawa și Bouhenna și îl învinge, din poziție bună, pe portarul Târnovanu, care nu avea ce să facă.

Min 35. Din nou probleme pentru FCSB. Fornals trimite frumos în careu, Downes a deviat elegant, dar Târnovanu a respins. Intervenție excelentă a portarului.

Min 22. Defensiva FCSB se clatină! Mubama se demarcă frumos în careu, scapă de marcaj și șutează la poartă din poziție ideală. Târnovanu respinge senzațional!

Min 4. Târnovanu intervine excelent la șutul lui Fornals din 8 metri. Oaspeții au multe rezerve pe teren, dar au curaj.

Min 3. Prima fază periculoasă. Centrare frumoasă, iar Dawa a ratat o ocazie importantă. Jucătorilor tineri de la West Ham le tremură picioarele și Andrea Compagono este foarte aproape să recupereze. Dacă ar fi reușit să agațe balonul ar fi fost o fază importantă.

Min 1. A început partida. Andrei Cordea poartă banderola de căpitan.

UPDATE 20.45- FCSB – West Ham, echipele de start:

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Bouhenna, Radunovic – Dulca, Edjouma, Oaidă – Cordea, Compagno, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Fl. Coman, I. Stoica, Dumiter, Boboc, Olaru, Radaslavescu, Rusu
Antrenor: Mihai Pintilii

West Ham: Areola – Coufal, Johnson, Ogbonna, Aguerd – Lanzini, Coventry, Downes, Scarles – Mubama, Fornals
Rezerve: Hegyi, Randolph – Appiah, Ashby, Casey, Clayton, Forbes, Orford, Potts, Simon-Swyer
Antrenor: David Moyes

Stadion: Arena Națională (București)
Arbitru: Sascha Stegemann (Germania)

FCSB – West Ham este un meci din runda cu numărul șase din Europa Conference League în care singura miză sunt banii: 500.000 de euro victoria, 166.000 de euro rezultatul de egalitate.

„Eu vorbesc de bani, pe mine asta mă interesează. Dacă nu am bani, nu fac fotbal”, spunea Gigi Becali pe 1 septembrie.

Formația din Premier League se află pe primul loc, cu maxium de puncte, în vreme ce roș-albaștrii se află pe ultima poziție în grupă, după un sezon european în care s-au făcut de râs. În meciul tur formația lui David Moyes a câștigat cu 3-1, după ce oaspeții au condus cu 1-0, în urma unui gol semnat de Andrei Cordea.

FCSB – West Ham îi găsește din nou pe jucătorii lui Gigi Becali în tensiune maximă. Nicolae Dică și-a dat demisia după înfrângerea din partida cu Universitatea Cluj, după atacul dur al finanțatorului, iar pe bancă, la duelul din Europa o să stea Mihai Pintilii.

Gigi Becali a spus că va aduce un antrenor principal, după patru partide: Liviu Ciobotariu, Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță se află pe lista patronului FCSB. Mihai Pintilii a spus că nu se simte pregătit, să ocupe această funcție, și, în plus, nu are nici licență.

„Încă nu sunt pregătit pentru asta, am mai spus-o, eu sunt aici doar ca interimar, voi fi doar la meciul ăsta (n.r. – cu West Ham). E prea devreme, sunt aici doar să ajut și sper să iasă totul bine, să schimbăm atitudinea, să vadă suporterii un meci de calitate”, a declarat Mihai Pintilii, care nu deține nicio licență, fiind în prezent cursant al Școlii de Antrenori din Chișinău.

FCSB – West Ham, echipe probabile:

FCSB: 32. Târnovanu – 22. Boboc, 5. Dawa, 6. Haruț, 33. Radunovic – 26. Oaidă, 20. Dulca, 80. Radaslavescu – 11. Miculescu, 13. Dumiter, 10. Oct. Popescu
REZERVE: 99. A. Vlad, 2. V. Crețu, 7. Fl. Coman, 9. I. Stoica, 18. Edjouma, 27. Olaru, 28. Pantea, 96. Compagno, 98. Cordea
ABSENȚI: I. Cristea, Panțâru, Ov. Popescu, Fl. Achim, Tamm (accidentați), Nikolov, Șut, Omrani (neincluși pe lista UEFA)
ANTRENOR: Mihai Pintilii

WEST HAM: 13. Areola – 5. Coufal, 24. Kehrer, 21. Ogbonna, 3. Cresswell – 10. Lanzini, 28. Soucek – 20. Bowen, 8. Fornals, 22. Benrahma – 7. Scamacca
REZERVE: 35. Randolph, 4. Zouma, 9. Antonio, 11. Paquetá, 12. Downes, 14. Cornet, 32. Coventry, 33. Emerson,
ABSENȚI: Aguerd (accidentat), Rice (incert)
ANTRENOR: David Moyes

Stadion: Arena Națională (București)
Arbitru: Sascha Stegemann (Germania)

Cine transmite la TV FCSB – West Ham

Meciul FCSB – West Ham nu prezintă foarte mult interes pentru trustul care deține drepturile pentru această partidă. Duelul de la ora 22.00 va putea fi urmărit pe Pro Arena, dar și pe site-ul www.playtech.ro. Duelul dintre CFR Cluj și Balkanni începe la ora 19.45.

Mihai Stoica a spus înaintea meciului FCSB – West Ham că s-au vândut online peste 20.000 de bilete. Românii au fost în număr mare și la partida tur.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro