Fata lui Gabi Luncă, decizie minunată în memoria mamei. Ce dorință îi va îndeplini

A trecut o lună de la tragic moarte a cântăreței Gabi Luncă, iar familiei și apropiaților încă nu le vine să creadă pierderea imensă pe care au suferit-o.

Fata lui Gabi Luncă, decizie minunată în memoria mamei

Gabi Luncă a murit în urma infecției cu covid-19, iar fiica ei, Rebeca Onoriu, îi va împlini acum ultima dorință artistei.

Fiica regretatei interprete de muzică lăutărească se va converti la religia penticostală, fiind una dintre marile dorințe ale mamei sale. În plus, Rebeca i-a promis mamei sale că se va boteza la penticostali și spune că vrea să își oficializeze relația cu Dumnezeu.

„Acum a devenit și cea mai mare dorință a mea și știam că o să vină momentul acesta, doar că nu știam când. Cumva am tot amânat. Acum o lună i-am promis mamei. I-am promis că mă voi boteza fără să-mi ceară dânsa, a plâns de fericire, cum făcea de fiecare dată când o îndemnam: „Hai să ne rugăm, hai să cântăm o cântare.

Era uimită de dorința mea și acum cu botezul, fără ca să-mi ceară, i-am spus, s-a bucurat și acum urmează să îndeplinesc ce am promis. Cumva, prin botezul acesta îmi oficializez relația cu Dumnezeu.

Nu sunt străină de astea, eu m-am născut într-o familie de creștini practicanți, cu ținerea de post, facerea de bine, cumva nu mi-e greu. Doar că am amânat să-mi iau angajamentul ăsta”, a spus fiica regretatei artiste.

Rebeca Onoriu, ofertată de mai mulți artiști români

Rebeca Onoriu a dezvăluit că a fost contactată de mai mulți artiști din România care au cerut drepturile de autor ale pieselor cântate de Gabi Luncă. Tânăra a refuzat ofertele.

„Am fost contactată de mai multe persoane cu dorința de a realiza propriile interpretari ale cântecelor mamei mele.

Sunt ale noastre și reprezintă marele tezaur moștenit de la părinții noștri. Nu doar ca este prematur să discut acest aspect cu cineva, dar eu, momentan, nu doresc ca aceste piese de tezaur, cantecele parinților mei, să fie interpretate de altcineva, mai cu seama înregistrate!”, a spus Rebaca Onoriu pentru Spynews.ro.

Cum a murit Gabi Luncă

Gabi Luncă a suferit o disfuncție multiplă de organ, motiv pentru care a survenit decesul. Artista a murit la ora 20:50, vineri, 2 aprilie. Pentru că a murit din cauza covid-19, ea nu a putut să aibă o înmormântare fastuoasă, așa cum s-ar fi cuvenit, iar cei care au participat la funeralii au fost nevoiți să respecte câteva reguli.

„Pacienta de 82 ani internată pe 13.03 în spitalul nostru și admisă în STI în 14.04 cu pneumonie SARS-CoV-2 formă severă, afectare pulmonară 90-100%, cu evoluție trenantă și necesar de ventilație mecanică inițial noninvazivă, ulterior intubată pentru ARDS pulmonar.

Ulterior, a dezvoltat disfuncție multiplă de organ și a survenit decesul în data de 2.04 ora 20,50. S-au respectat toate protocolalele medicale, pacienta nu a prezentat infecții asosiate actului medical, secreția traheală a fost negativă la intubație. S-a ținut legătura cu familia și a fost informată permanent de starea pacientei” , au precizat reprezentanții Spitalului Județean Ilfov.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI