Familia lui Gabi Luncă, uluită la câteva zile după moartea artistei. Ce mesaje scandaloase au primit

Familia lui Gabi Luncă, uluită la câteva zile după moartea artistei. Ce mesaje scandaloase au primit
Mesaje scandaloase primite de familia lui Gabi Luncă

Familia lui Gabi Luncă încă trece prin clipe extrem de dureroase după ce regretata artistă s-a stins din viață. Ce i-a uluit pe apropiații celebrei cântărețe de muzică lăutărească? Ce mesaje au primit aceștia?

Mesaje uluitoare pentru apropiații lui Gabi Luncă

Fiica lui Gabi Luncă face dezvăluiri neașteptate despre stările prin care trece în aceste momente toată familia regretatei artiste. Regina Muzicii Lăutărești s-a stins din viață pe data de 3 aprilie în urma infectării cu coronavirus.

Moartea artistei a picat ca un șoc în lumea muzicii pentru că România a pierdut într-un timp extrem de scurt trei mari valori: pe ea, Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu. Moartea lui Gabi Luncă a adus o tristețe nemărginită în rândul familiei și fanilor.

Rebeca Onoriu, fiica regretatei cântărețe, a venit cu mărturii incendiare la care nimeni nu se aștepta. Mai mulți artiști din țară au sunat-o pe fata acesteia pentru a o întreba dacă pot avea ei drepturile de autor asupra pieselor cântate de Luncă de-a lungul vieții.

Desigur că s-au lovit de un refuz din partea familei: „Am fost contactată de mai multe persoane cu dorința de a realiza propriile interpretari ale cântecelor mamei mele.Sunt ale noastre și reprezintă marele tezaur moștenit de la părinții noștri.

Nu doar ca este prematur să discut acest aspect cu cineva, dar eu, momentan, nu doresc ca aceste piese de tezaur, cantecele parinților mei, să fie interpretate de altcineva, mai cu seama înregistrate!”, a spus Rebaca Onoriu, pentru Spynews.ro.

„Deocamdată, însa, este prematur să discut acest aspect”

Surpriza mare pentru fani este că familia regretatei soliste dorește să organizeze un festival în memoria sa. Aceștia nu s-au gândit încă la toate detaliile.

„Poate peste un timp, de acord cu familia mea, vom organiza un festival în memoriam Gabi Luncă și Ion Onoriu. Deocamdată, însa, este prematur să discut acest aspect. Îi rog pe toți să îmi respecte durerea și apoi dorința… nu vindem nimic, nu cedam drepturi de autor!!! Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru reala empatie pe care am simțit-o în această perioada, din partea dumneavoastră”
Receba Onoriu, fiica lui Gabi Luncă

Amintim că celebra stea a muzicii lăutărești a fost internată în spital cu multe zile înainte de a se stinge din viață, moment în care cei care o iubesc au crezut că-și va reveni și se va pune pe picioare. Din păcate, soarta a decis altceva pentru una din cele mai mari artiste de la noi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI