Fata Gabrielei Cristea a uimit-o total. Ce le-a spus părinților la doar 3 ani

Fata Gabrielei Cristea a uimit-o total. Ce le-a spus părinților la doar 3 ani
Fata Gabrielei Cristea de 3 ani a uimit-o total

Gabriela Cristea este mama a două fetițe, dar abia acum vede pe propria piele ce implică rolul de părinte. Deși fiica sa are doar 3 ani și jumătate, vedeta a declarat cu surprindere că, într-o zi când a ajuns acasă, micuța i-a mărturisit că are un iubit. Vestea a fost primită deschis de prezentatoare, dar nu și de soțul ei, Tavi Clonda, care a început să se agite, schimbând mai multe stări.

Gabriela Cristea a primit o veste surprinzătoare din partea fiicei de 3 ani

Invitată în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Gabriela Cristea a vorbit despre noua emisiune pe care o prezintă în cadrul trustului, iar discuția a curs și a dus spre familie. Prezentatoarea TV și-a lăudat fiicele și a făcut și o dezvăluire. Victoria, fata cea mare a cuplului, le-a făcut părinților o surpriză. Într-o zi, aceștia au primit direct de la grădiniță câteva imagini cu ea și primul ei iubit. Oricât de amuzant ar părea, nu la fel a simțit și Tavi Clonda.

„Fiica mea cea mare are un gagic, are trei ani jumătate, băiatul e un pic mai mare. Noi era să leșinăm, mai ales Tavi, când doamna care are grijă de ei ne-a trimis o poză cu ei îmbrățișați calumea, iar ultima poză era când ea îl ajuta să se dezbrace. Când a văzut Tavi a zis să mergem să luăm copiii de la grdiniță. Eu i-am zis să stea jos, să lăsăm copiii să învețe să fie independenți”, a declarat Gabriela Cristea.

Îi este greu să se împartă între rolul de mamă și viața profesională 

În același cadru, aceasta a reunoscut că acum, de când este din nou moderator, îi este greu să se împartă între rolul de mamă și soție și viața profesională. Vedeta spune că abia își mai vede fetele, clipele acelea fiind dimineața, înainte de a pleca la muncă, și seara, când cele mici deja dorm.

„Este destul de dificil cu fetele. Tavi este erou, pentru că doar dimineața foarte devreme, când le trezesc și pe ele, prin o oră cu ele. În timpul zilei sunt la grădiniță și îi mulțumesc lui Dumnezeu. Seara când ajung, ele suntîn pat, doar Victoria mă așteaptă și-mi spune că i-a fost dor de mine. Îmi vine să lesin și să-mi dau demisia instantaneu”, a completat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI