Fantezia picantă pe care Lili Sandu nu și-a îndeplinit-o în dormitor: „Nu e niciodată prea târziu”

Fantezia picantă pe care Lili Sandu nu și-a îndeplinit-o în dormitor: „Nu e niciodată prea târziu”
Lili Sandu, detalii despre fantezia din dormitor pe care nu a încercat-o

Lili Sandu a fost transparentă în fața fanilor și a mărturisit care este fantezia la care îi stă gândul. Celebra fostă cântăreață a recunoscut că nu a încercat acest lucru în dormitor. Cu toate astea, vedeta a subliniat și că niciodată nu este prea târziu pentru a adăuga puțină sare și piper în relația intimă dintre ea și partener. „Nu e niciodată prea târziu”, a subliniat frumoasa brunetă.

Lili Sandu, mărturii fără perdea: ce fantezie picantă vrea să încerce în dormitor

Lili Sandu a făcut unele mărturii extrem de neașteptate. Vedeta este foarte transparentă cu fanii ei și nu se ferește nici de subiectele mai delicate în interviuri. Aceasta a mărturisit de curând că are o fantezie pe care nu a încercat-o până acum în dormitor.

Cu toate astea, ea a subliniat că nu este niciodată prea târziu pentru a condimenta viața de cuplu. De asemenea, fosta cântăreață a recunoscut că a trimis de-a lungul relațiilor din viața sa fotografii cu ea în ipostaze sexy și că s-a uitat alături de partener la filme pentru adulți.

Lili Sandu a adus în prim-plan dezvăluiri neașteptat de curajoase despre viața intimă, fără să se ferească să spună și lucrurile pe care încă nu le-a încercat.

Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii ,,Neatza cu Răzvan și Dani”, la proba Am/N-am. Vedeta a fost întrebată dacă a fost pusă în postura în care să poarte cătuși în dormitor.

A mințit pentru a proteja relația

De asemenea, bruneta a recunoscut că a mințit la un moment dat pentru a proteja relația unui cunoscut. Cea din urmă susține că sunt delicate astfel de situații în care vede un bărbat alături de amantă, ulterior alături de soția sa.

Ea mărturisește că nevasta câștigă oricum detașat lupta de fiecare dată în cazul acesta. Fosta solistă a trimis în trecut și poze nud cu ea, dar s-a ocupat să taie zona capului.

,,Nu e niciodată prea târziu”

„N-am, deși nu mi-aș fi dorit. Nu e niciodată prea târziu. Silviu, niciodată nu e târziu!”, a spus aceasta, la emisiune.

„Am trimis poze sexy sau nud partenerului. Cum menții altfel o relație la început? Dar tăiam capul!”, a mai recunoscut vedeta.

„Am mințit să protejez o relație a unui cunoscut. Dacă te-am văzut cu amanta, nu vreau să te văd cu nevasta. Sunt foarte delicate situațiile astea, ei se împacă și tot tu pici prost. Nevasta e mai frumoasă de fiecare dată!”, a mai spus ea în cadrul emisiunii matinale de la Antena 1.