Fanii Simonei Halep protestează! Cum a fost discriminată românca la Roma

Fanii Simonei Halep protestează! Cum a fost discriminată românca la Roma
Simona Halep nus e regăsește în #50MM

Simona Halep a fost descriminată la Roma, iar fanii ei sar în ajutorul acesteia. Cum s-a petrecut totul și de ce cei care au urmărit evoluția campioanei noastre au simțit nevoia să îi facă dreptate?

Simona Halep, ajutată de fani după ce a fost discriminată la Roma

Fanii Simonei Halep protestează pentru campioana noastră după ce a primit cu 10 euro mai puțin decât Djokovic pentru titlul de la Roma. Criticile imense din rândul suporterilor româncei vin către organizatorii turneului de tenis de la Roma după ce s-a aflat că sârbul campion la simplu masculin a încasat un premiu mai mare cu 10 euro față de campioana de la simplu feminim, transmite Reuters. ”Oamenii care au făcut diferenţa la premii sunt misogini. Punct”, a scris pe Twitter un iubitor al tenisului.”Parcă zici că dacă au avut aşa mare nevoie de acei 10 euro pentru a se simţi mai bărbaţi, în iad cu ei”, a scris altul.

Amintim că Djokovic a învins luni în finala cu Diego Schwartzman, cu 7-5, 6-3, astfel punând mâna pe cel de-al 36-lea titlu ATP Masters. Pentru câștigul avut, i s-a oferit suma de 205.200 de euro, în timp ce Simona Halep a fost recompansată cu un premiu cu 10 euro mai mic pentru aceeași reușită, în urma finalei cu Karolina Pliskova, care s-a retras din cauza unei accidentări. Scor final la simplu feminim: 6-0, 2-1. Premiul de anul trecut al lui Rafael Nadal a fost de 958.055 de euro, aproape dublu față de cel pe care a pus mâna Karolina Pliskova.

Simona Halep a câștigat cu 10 euro mai puțin decât campionul la masculin
Simona Halep a câștigat cu 10 euro mai puțin decât campionul la masculin

Pliskova, primul abandon din carieră

Problemele de sănătate ale cehoaice au diminuat emoțiile lui Halep, care a terminat meciul contra acesteia după 32 de minute de joc. Este pentru prima dată în carieră când Pliskova abandonează.

„Am vrut să încerc, am vrut să lupt, dar, din nefericire, n-am fost în stare să mai continui şi să fiu competitivă. Am fost forţată să mă retrag dintr-un meci din cauza unei accidentări pentru prima dată în cariera mea profesionistă şi îmi este greu să fac faţă acestei situaţii”
Karolina Pliskova

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI