Fanii Exatlon vor fi în extaz. Începe un nou sezon. Când va fi difuzat

Fanii Exatlon vor fi în extaz. Începe un nou sezon. Când va fi difuzat
Au început filmările pentru Cupa Exatlon 2019. Show-ul va fi difuzat în Mexic. Foto: Instagram Ștefan Floroaica

Fanii Exatlon au primit o veste extraordinară de la reprezentanții postului de televiziune Kanal D. Au început filmările pentru Cupa Exatlon 2019, iar show-ul urmează să fie difuzat în Mexic. Printre concurenții care vor reprezenta România în cadrul concursului se numără Cristian Pulhac, Alex nedelcu și Ștefan Floroaica.

Au început filmările pentru Cupa Exatlon 2019. Show-ul va fi difuzat în Mexic

Opt concurenți vor reprezenta România la Cupa Exatlon 2019. Aceștia sunt Cristian Pulhac, Alex Nedelcu, Cristina Constatinescu, Larisa Vasile, Iulian Pîtea, Ștefan Floroaica, Iuliana Aradi și Mădălina Predoi. Filmările au început deja, iar concursul va fi televizat, deocamdată, în Mexic. Reprezentanții postului de televiziune Kanal D încă nu au anunțat dacă fanii din România vor putea urmări show-ul la televizor, dar cel mai probabil vor avea la dispoziție înregistrările de pe YouTube.

Ștefan Floroaica a primit deja vestea că va face parte din echipa României la Cupa Exatlon 2019 și a postat pe contul personal de Instagram următorul mesaj: „Am primit un telefon cu întrebarea Ai vrea să participi la o competiție internațională Exatlon? Răspuns imediat: Da, când și unde?”

Fanii sunt nerăbdători să își vadă din nou favoriții la lucru și au împânzit rețelele de socializare cu tot felul de întrebări despre show.

„Abia aștept să vă urmăresc. Când se va difuza la TV?”, a întrebat o telespectatoare, în timp ce un alt internaut a comentat: „Era și timpul, dar fără Jaguar nu se merită.”

„Foarte bine ai făcut că te-ai dus”, perfect și „Succes! Hai România! Sunteți niște învingători”, au fost alte mesaje postate de fani.

Exatlon România a fost un show de rezistență care a avut premiera în 2018. Show-ul a fost prezentat de Cosmin Cernat și difuzat în România de Kanal D din 7 ianuarie 2018. Spre deosebire de formatul american al show-ului Survivor, în versiunea turcă există modificări majore când vine vorba de modul în care se joacă, cum sunt eliminați concurenții și cum este câștigat jocul.