Ce face Andreea Arsine, la 5 luni după ce a câștigat Exatlon. S-a transformat total

Ce face Andreea Arsine, la 5 luni după ce a câștigat Exatlon. S-a transformat total

Atleta e total transformată și își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, prin intermediul contului său de Instagram. Iată cu ce se ocupă în prezent Andreea Arsine, la 5 luni după ce a câștigat Exatlon!

Andreea Arsine, la 5 luni după ce a câștigat Exatlon

Andreea Arsine a făcut parte din echipa „Faimoșilor”, în cadrul sezonului 3 de la Exatlon, și a fost desemnată drept mare câștigătoare. Împreună cu luptătorul de MMA Ion Surdu, atleta a fost răsplătită cu suma de 50.000 de euro.

Ce face Andreea Arsine, la 5 luni după ce a câștigat Exatlon. S-a transformat total
Andreea Arsine e total transformată în prezent, la 5 luni de la finalizarea Exatlon

Se pare că imediat după această reușită din cariera ei, sportiva a început să se bucure tot mai mult de viață. Asta deoarece în ultima perioadă ea a fost plecată în vacanță, de câteva ori, și se relaxează cât se mult e cu putință. Dovadă a schimbării pozitive din viața ei sunt și pozele postate pe rețeaua socială.

Mai mult, transformarea din ultimele luni este una uluitoare, pentru că atleta și-a schimbat și înfățișarea. A renunțat la ținutele sport și le-a înlocuit cu o garderobă total nouă, ceva mai feminină și din care nu lipsesc rochiile mulate sau culorile pastelate.

Andreea Arsine, poveste de viață impresionantă

Marea câștigătoare a ediției cu numărul 3 a Exatlon România are o poveste impresionantă de viață. Ea a impresionat pe toată lumea mai ales datorită anduranței psihice de care a dat dovadă, alături de condiția fizică demnă de invidiat.

Tatăl său a fost cea care a îndrumat-o să urmeze calea sportului. Bărbatul a fost boxeur de performanță, iar mai apoi antrenor de box. De aceea, Andreea Arsine a început să practice sportul încă de la vârsta de 8 ani. De la 11 ani a început să practice atletism, fiind un sport pe care și-n prezent îl urmează. A trăit însă o dramă, în momentul în care tatăl ei a încetat din viață, cei doi având o legătură foarte strânsă.

„Pentru mine moartea tatalui meu a fost cea mai grea încercare, m-a transformat ca om. Șocul a fost foarte mare”, mărturisea Andreea Arsine, în urmă cu câteva luni.

Urmăriți Playtech.ro și pe