Exatlon l-a făcut mare crai, iar acum s-a lăsat cu o cerere în căsătorie. Autorul? Giani Kiriță! Cine este fericita

Exatlon l-a făcut mare crai, iar acum s-a lăsat cu o cerere în căsătorie. Autorul? Giani Kiriță! Cine este fericita
Giani Kiriță, cerere în căsătorie în văzul tuturor

Giani Kiriță a participat recent la un mare eveniment organizat cu ocazia zilei de naștere a lui Ensar Duman. Fostul concurent de la Exatlon a fost sufletul petrecerii și a cerut-o în căsătorie pe o tânără superbă, aflată și ea la party. Vali Vijelie și Jean de la Craiova s-au ofeirt să le cânte la nuntă celor doi.

Giani Kiriță, cerere în căsătorie în văzul tuturor

La petrecerea organizată de Ensar Duman au fost invitați numai oameni din lumea bună, iar din meniu nu au lipsit mâncărurile scumpe și băuturile fine. Printre cei prezenți s-a aflat și Giani Kiriță, care după ce a participat la Exatlon a devenit unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune. Fostul fotbalist s-a distrat pe cinste, iar la un moment dat a pus ochii pe o tânără foarte atrăgătoare.

Deși nu pare un tip sentimental, Giani nu a stat pe gânduri și a îngenuncheat în fața tinerei, cerând-o de nevastă. A avut chiar și un inel pregătit. „Gata, fac nuntă”, ar fi spus fostul dinamovist, iar prietenilor lui nu le-a venit să creadă. „Cântăm la nuntă”, ar fi fost reacția artiștilor Vali Vijelie și Jean de la Craiova.

A fost, de fapt, doar o glumă făcută de Giani Kiriță, în stilul care deja l-a consacrat. Chiar dacă nu vor merge la nuntă, prietenii lui Giani s-au amuzat copios pe seama lui, scrie cancan.ro.

Cunoscut în prezent pentru show-ul pe care îl face atunci când apare la televizor și pentru participarea la Exatlon, Giani Kiriță a fost un fotbalist care și-a început cariera la Rocar București, în anul 1996. A mai jucat la Dinamo București, Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragucu, Bursaspor, FCM Târgu Mureș și CS Buftea, echipă la care și-a încheiat cariera de fotbalist.

Giani Kiriță a cucerit 2 titluri de campion și 3 Cupe ale României cu Dinamo București și un titlu de campion al Turciei cu Bursaspor. La echipa națională a României are 4 selecții.

Urmăriți Playtech.ro și pe