Dezvăluire șocantă în cazul Caracal. Ce a spus Gheorghe Dincă despre Alexandra

Dezvăluire șocantă în cazul Caracal. Ce a spus Gheorghe Dincă despre Alexandra
Gheorghe DIncă spune că nu el a omorât=o pe Alexandra

Mărturie incredibilă a lui Gheorghe Dincă. Acesta a făcut mai multe dezvăluiri, printre care și că Alexandra Măceșanu este în altă țară și că patru persoane ar fi luat-o din locuința lui.

Ce a spus Gheorghe Dincă despre Alexandra Măceșanu

Alexandru Cumpănașu susține că, alături de un avocat s-a întâlnit cu Gheorghe Dincă la  Penitenciarul din Craiova. Pe parcursul întâlnirii Dincă a făcut o serie de dezvăluiri despre Alexandra Măceșanu.

În special, Gheorghe Dincă a spus că nu a violat-o și nu a omorât-o pe Alexandra Măceșanu. Tânără ar fi fost răpită de alte persoane chiar din casa lui Dincă. El mai spune că atunci când s-a întors de la farmacia la care ar fi mers să-i cumpere o cremă pentru mâini Alexandrei, fata nu mai era în locuința sa.

”Sunt 4 răpitori care au luat-o de la mine din casă pe cealaltă ieșire. După ce am plecat la farmacie, când m-am întors nu mai era în casa mea. NU am nicio legătură cu baza Deveselu. NU cunosc pe cei din baza. Alexandra se află în altă țară, unde cei 4 făceau și fac trafic în mod obișnuit”, a spus Gheorghe Dincă.

Dincă ar fi spus și despre ce țară este vorba, însă Alexandru Cumpănașu și avocatul acestuia au convenit să nu facă publică această informație.

Ce comportament ar fi avut Alexandra Măceșanu după ce a fost răpită

”Monstrul din Caracal” a făcut dezvăluiri și despre cum comportamentul Alexandrei după ce a răpit-o. ” Alexandra a fost foarte drăcoasă și luptătoare. NU a acceptat nimic din ce îi propuneam” a spus Gheorghe Dincă, potrivit Impact.ro.

“Profilerul și un ofițer important din IGPR mă verificau înainte de a mă duce la procurorul de caz la audieri dacă am înțeles exact ce trebuie să declar. Am fost amenințat, șantajat și bătut pentru a face acele declarații.

Numai un prost poate să creadă că am ars-o pe Alexandra Măceșanu în acel butoi. Oasele au fost aduse de adevărații răpitori în seara de 25 și plantate în butoi. Cei 4 lucrează în rețea, împreună cu oameni din instituțiile statului”, a mai spus Gheorghe Dincă.

Ce a spus Gheorghe Dincă despre Alexandra Măceșanu
Dezvăluire șocantă în cazul Caracal. Ce a spus Gheorghe Dincă despre Alexandra

Dincă ar mai fi dat și numele celor patru persoane care au răpit-o pe Alexandra Măceșanu, una dintre ele ar avea relații la nivel înalt în Capitală, unde și locuiește. ”Monstrul din Caracal” ar fi divulgat și numele acelor oameni din instituțiile statului, însă nici aceste informații nu au fost făcute publice, de către Alexandru Cumpănașu.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe