09 apr. 2024 | 19:29

Familia lui Culiță Sterp, cu sute de oi, în Hațeg, se îmbogătește de Paște. Cu cât vinde Mama Geta, brici la socoteli, kilogramul de carne de miel EXCLUSIV

EXCLUSIV
Familia lui Culiță Sterp, cu sute de oi, în Hațeg, se îmbogătește de Paște. Cu cât vinde Mama Geta, brici la socoteli, kilogramul de carne de miel EXCLUSIV

Mama Geta, a celebrului artist Culiță Sterp, este o adevărată femeie de afaceri, în Hațeg. Simpatica femeie, pricepută la socoteli, ne-a vorbit, în interviul pentru Playtech Știri, despre pregătirile pentru Sărbătorile Pascale. Ne-a spus și cu cât vinde, în 2024, kilogramul de carne de miel. Ea explică de ce prețurile au crescut, în loc să scadă, mai ales că porumbul s-a ieftinit la jumătate.

”Avem câteva sute de oi, la stână”. Cât costă kilogramul de carne de miel, în 2024?

Mama lui Culiță Sterp ne-a vorbit despre munca la stână, despre prețul la carnea de miel, preferata românilor pentru preparatele tradiționale de Paște:

”Noi avem câteva sute de oi, la stână, două turme, e muncă multă. Se vinde bine carnea de miel, mai ales de vreo 5 ani, se dă bine în tot cursul anilor. Anul acesta carnea de miel nu trebuia să fie mai scumpă, pentru că porumbul s-a iefitin, a scăzut după ce a fost adus și din Ucraina.

Dimpotrivă, carnea trebuia să scadă cu 10 lei kilogramul. Anul trecut un kilogram de porumb era vreo 1, 4 lei, în 2024 l-am luat cu 0,7 lei, la jumătate de preț. Carnea de miel s-a scumpit pentru că cerința e mare, iar oferta este mică, s-au împuținat în țară turmele de oi”.

Mama Geta ne-a spus și cu cât vinde ea un kilogram de carne de miel, din care românii prepară deliciosul drob:

”Dacă, la piață, un kilogram de carne de miel costă cam 60 de lei, noi îl dăm, de acasă, cu 45-50 de lei kilogramul”.

Citiți și: Geta Sterp, dezamăgită de autorităţi după ce i s-au furat 200.000 de euro din casă. Banii nu au fost nici acum găsiţi: „Sunt foarte supărată!” EXCLUSIV

Ce meniu strict are Mama Geta, de Paște: ”Nu mă complic!”

Mama Geta mai susține că nu face pregătiri foarte mari, pentru masa de Paște, chiar dacă vin la masă cei patru copii, cu nepoții, soții și soțiile. Iată care este meniul ei strict pentru invitați, dar și de ce nu prepară tot felul de aperitive, ca pe la alte case cu pretenții:

”De când mă știu, de când sunt aici cu gospodăria, nu mi-a plăcut să fac 1.000 de feluri de mâncare, și pe care mai apoi să le arunc. Prepar ciorbă de miel, două-trei feluri de prăjituri, friptură de miel și drob, atât.

Nu mă complic cu salată de vinete sau de beouf, ca să stau să muncesc, iar mai apoi să nu le mai mănânce nimeni. Nu fac cumpărăturile în avans, cu o zi înainte încep treaba prin bucătărie, apoi vin copiii, punem ce am pregătit pe masă și suntem foarte mulțumiți cu ce avem”.

Citiți și: Mama lui Culiță Sterp rupe tăcerea despre divorțul fiului de Carmen de la Sălciua: „A greșit” EXCLUSIV

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Culiță Sterp, după ”Survivor”?

Culiță Sterp pare să fie candidatul ideal pentru concursurile de supraviețuire. Nu de alta, dar mama lui susține că este vânjos, sănătos, și cu o mare putere de refacere fizică:

”Culiță a avut niște probleme minore de sănătate, cu oasele, după participarea la Survivor, dar s-a refăcut foarte bine. Băieții mei, Iancu și Culiță, sunt robuști, foarte căliți, hrăniți bine. Sunt sănătoși de la Mama-Natură”.

Mama Geta a apărut într-un videoclip al celebrului ei fiu, Culiță Sterp, este și ea vedetă acum:

”M-a filmat pentru piesa ”Mă bate mama!”, mă mai bagă prin videoclipurile lui. Vine, mă filmează pe acasă, apoi folosește cadrele în care îl îmbrățișez. Îmi sunt dragi toți copiii”, ne-a mai declarat mama lui Culiță Sterp, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Mama Geta are patru copii, doi băieți, Iancu și Culiță, și două fete, Geta și Ileana. Geta este cea care o ajută foarte mult la stână, dar și cu vânzarea produselor, în magazinul alimentar “Iancu şi Geta”, din Hațeg.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe alb în lege
Capital.ro
Prețul unui kilogram de nucă în Piața Obor din București, înainte de Paște
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Ce e INTERZIS să facă în MARȚEA MARE din Săptămâna Patimilor
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro