20 feb. 2020 | 14:33

Familia Alexandrei Măceșanu, anunț plin de durere: “Este o zi de doliu”. Amănunte cutremurătoare în cazul Caracal

Știri generale
Familia Alexandrei Măceșanu, anunț plin de durere: “Este o zi de doliu”. Amănunte cutremurătoare în cazul Caracal
Familia Alexandrei Măceșanu, anunț cu lacrimi în ochi: “Este o zi de doliu”. Amănunte cutremurătoare în cazul Caracal

Familia Alexandrei Măceșanu a transmis un mesaj amplu ptrin intermediul lui Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu. Se pare că aceștia sunt descurajați de repunerea în funcția de procuror șef a Georgianei Hosu, considerând-o o ”palmă” din partea statului român.

Familia Alexandrei Măceșanu, anunț cu lacrimi în ochi

Alexandru Cumpănașu a postat pe contul de Facebook un mesaj pe care l-a transmis familia Alexandrei Măceșanu, părinții Tudorița și Ioan Măceașanu. Aceștia se arată extrem de revoltați și îi cer lui Alexandru Cumănașu să nu mai întreprindă niciun demers în cazul Caracal, cerându-i să-și protejeze, la rându-i familia.

”Dragi români, pentru mine această este o zi de doliu că și pentru Romania! După anunțul numirii lui Hossu la DIICOT, Teodora și Nelu m-au sunat și mi-au transmis un mesaj pe care să-l fac public în numele lor pentru întreagă tara! Chiar dacă nu sunt de acord cu o parte din acesta vi-l prezint aici! Familia Macesanu: <Repunerea în funcția de procuror șef a doamnei Giorgiana Hosu reprezintă cea mai mare palmă pe care o puteam primi din partea statului român! După amendă primită de la Curtea de Apel Craiova pentru că am îndrăznit să cerem mutarea cauzei din cloaca de infractori și interlopi din județul Olt, prieteni ai lui Dinca, această numire reprezintă distrugerea fărâmei de speranța că s-ar putea face vreodată dreptate în cazul Alexandrei și umilirea noastră că părinți față de tot ceea ce am încercat să facem pentru a o gasi!”, au precizat părinții Alexandrei Măceșanu.

”Alexandru a făcut imposibilul pentru noi!”

”Cu lacrimi în ochi va spunem atât: l-am rugat pe vărul nostru să nu mai întreprindă niciun demers pentru a se luptă cu instituțiile statului! I-am făcut prea mult rău deja și de acum ne așteptăm la orice din partea acestui stat! Alexandru a făcut imposibilul pentru noi, este eroul Alexandrei dar pur și simplu ne simțim vinovați pentru răul care i s-a făcut în această perioadă și despre care public se știe foarte putin! Nu vrem să îl pierdem și pe el! Ne-am atașat și apropiat că familie prea mult în ultima vreme și chiar dacă suntem de la țara înțelegem multe! Foarte multe!”, au mai spus aceștia.

”Nu ne pierdem speranța”

Părinții Alexandrei Măceșanu consideră că Georgiana Hosu a ”îngropat-o de vie pe Alexandra”, dar că ei nu-și vor pierde speranța ca Alexandra să se întoarcă acasă.

”Doamna Hosu a îngropat-o de vie pe Alexandra! Și probabil vor urmă mulți alți oameni de acum inainte! Noi nu ne pierdem speranța că Alexandra va intră pe poartă într-o zi dar astăzi este clar că Alexandra a fost înmormântată de statul roman! Mulțumim milioanelor de români care ne-au fost alaturi! Si care au și ei copii! Și-i rugăm să fie puternici și poate vor avea și ei un Alexandru Cumpănașu al lor! Noi pe Sandu îl iubim și îl vom apăra toată viață dar că oameni simpli nu putem face prea mult! Daca este nevoie ne vom da și viață pentru că doar NOI știm prin câte a trecut! În astea 7 luni am înțeles însă că nu trăim liberi și că mafia domină Romania! Sperăm că vărul nostru să ne asculte și să-și protejeze familia lui înainte de toate! A făcut cât toți procurorii, polițiștii, judecătorii la un loc! Însă nu vrem să-l pierdem și pe el‼” Semnat: Tudorita și Ioan Macesanu>”, a conchis familia Alexandrei Măceșanu.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Pensiile care vor trece printr-o a doua recalculare. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, anunţ important
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro