Familia Alexandrei Măceșanu, anunț plin de durere: “Este o zi de doliu”. Amănunte cutremurătoare în cazul Caracal

Familia Alexandrei Măceșanu, anunț cu lacrimi în ochi: “Este o zi de doliu”. Amănunte cutremurătoare în cazul Caracal

Familia Alexandrei Măceșanu a transmis un mesaj amplu ptrin intermediul lui Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu. Se pare că aceștia sunt descurajați de repunerea în funcția de procuror șef a Georgianei Hosu, considerând-o o ”palmă” din partea statului român.

Familia Alexandrei Măceșanu, anunț cu lacrimi în ochi

Alexandru Cumpănașu a postat pe contul de Facebook un mesaj pe care l-a transmis familia Alexandrei Măceșanu, părinții Tudorița și Ioan Măceașanu. Aceștia se arată extrem de revoltați și îi cer lui Alexandru Cumănașu să nu mai întreprindă niciun demers în cazul Caracal, cerându-i să-și protejeze, la rându-i familia.

”Dragi români, pentru mine această este o zi de doliu că și pentru Romania! După anunțul numirii lui Hossu la DIICOT, Teodora și Nelu m-au sunat și mi-au transmis un mesaj pe care să-l fac public în numele lor pentru întreagă tara! Chiar dacă nu sunt de acord cu o parte din acesta vi-l prezint aici! Familia Macesanu: , au precizat părinții Alexandrei Măceșanu.

”Alexandru a făcut imposibilul pentru noi!”

”Cu lacrimi în ochi va spunem atât: l-am rugat pe vărul nostru să nu mai întreprindă niciun demers pentru a se luptă cu instituțiile statului! I-am făcut prea mult rău deja și de acum ne așteptăm la orice din partea acestui stat! Alexandru a făcut imposibilul pentru noi, este eroul Alexandrei dar pur și simplu ne simțim vinovați pentru răul care i s-a făcut în această perioadă și despre care public se știe foarte putin! Nu vrem să îl pierdem și pe el! Ne-am atașat și apropiat că familie prea mult în ultima vreme și chiar dacă suntem de la țara înțelegem multe! Foarte multe!”, au mai spus aceștia.

”Nu ne pierdem speranța”

Părinții Alexandrei Măceșanu consideră că Georgiana Hosu a ”îngropat-o de vie pe Alexandra”, dar că ei nu-și vor pierde speranța ca Alexandra să se întoarcă acasă.

”Doamna Hosu a îngropat-o de vie pe Alexandra! Și probabil vor urmă mulți alți oameni de acum inainte! Noi nu ne pierdem speranța că Alexandra va intră pe poartă într-o zi dar astăzi este clar că Alexandra a fost înmormântată de statul roman! Mulțumim milioanelor de români care ne-au fost alaturi! Si care au și ei copii! Și-i rugăm să fie puternici și poate vor avea și ei un Alexandru Cumpănașu al lor! Noi pe Sandu îl iubim și îl vom apăra toată viață dar că oameni simpli nu putem face prea mult! Daca este nevoie ne vom da și viață pentru că doar NOI știm prin câte a trecut! În astea 7 luni am înțeles însă că nu trăim liberi și că mafia domină Romania! Sperăm că vărul nostru să ne asculte și să-și protejeze familia lui înainte de toate! A făcut cât toți procurorii, polițiștii, judecătorii la un loc! Însă nu vrem să-l pierdem și pe el‼” Semnat: Tudorita și Ioan Macesanu>”, a conchis familia Alexandrei Măceșanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI