Alexandru Cumpănașu umilește România TV. „Nici RTV, nici mama RTV-ului nu au”

Alexandru Cumpănașu umilește România TV. „Nici RTV, nici mama RTV-ului nu au”
Alexandru Cumpănașu. Foto: Inquam Photos /Octav Ganea

Alexandru Cumpănașu vine cu noi declarații în spațiul public, însă de această dată nu este vorba despre Alexandra Măceșanu sau despre întreaha anchetă din cazul Caracal. Ce anunț a făcut Cumpănașu?

Alexandru Cumpănașu, ironic la adresa României TV

Președintele ales al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR) și unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 15 ani răpită la Caracal a anunțat că își lansează propria sa televiziune, potrivit unui anunț pe care l-a făcut pe Facebook. Tot pe această rețea socială va emite și televiziunea sa, care va avea prima emisiune peste două zile, adică pe 4 februarie, la ora 21:00.

Alexandru Cumpănașu își lansează televiziune
Alexandru Cumpănașu își lansează televiziune

„Această televiziune, România online, cred eu că va deveni cel mai puternic mijloc de informare al românilor, din mediul online cel puțin, în perioada următoare.

Nu mă veți vedea doar pe mine stând în fața unui telefon. Va fi ca o emisie a unei televiziuni pe care o urmăriți”, spus fostul prezidențiabil. 

Cumpănașu se laudă cu apartura pe care o va avea propria sa televiziune, de aici și ironia la adresa postului de televiziune România TV, notează paginademedia.ro.

„Vom avea două camere 4K. Nici RTV, nici mama RTV-ului, nici nu mai știu pe cine să mai nominalizez, nu au 4K. Ca și calitate. Avem noi.

Vom avea două camere performante, exact ca o televiziune, vom avea studio de televiziune, vom avea invitați și vom emite aici pe Facebook”, a spus  bărbatul într-un video, postat pe Facebook.

Nu este prima legătură pe care Alexandru Cumpănașu o formează cu o televiziune. El este fost realizator si moderator al „Ambasador Romania”, emisiune care a fost difuzată pe Realitatea TV. De atunci, Alexandru Cumpănașu a trecut prin multe, printre care și o participare în cursa electorală pentru Cotroceni.

Fostul candidat la prezidențiale, Alexandru Cumpănașu, a fost pus sub acuzare de DNA Constanța. Motivul: furnizare de date false într-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA, nu are studii necesare pentru salariul pe care îl primește, anume 5.500 pe lună, potrivit g4media.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI