19 ian. 2022 | 20:40

Factură de 6.7 milioane de euro la gaze pentru o pensionară din Vaslui. Cât ar fi consumat femeia

Știri generale
Factură de 6.7 milioane de euro la gaze pentru o pensionară din Vaslui. Cât ar fi consumat femeia
Factură uriașă pentru o pensionară din Vaslui

O pensionară din Vaslui a rămas fără cuvinte când și-a văzut factura de la gaze. Aceasta a avut un total de 6.7 milioane de euro. Cât a consumat femeia și a mărturii a făcut băiatul acesteia despre cele petrecute? Familia a rămas șocată.

Factură la gaz de 6.7 milioane de euro: cât a consumat o pensionată din Vaslui?

O femeie în vârstă de 70 de ani din Muntenii de Jos, județul Vaslui, a rămas fără cuvinte când și-a primit factura la gaze. Aceasta avea de plată nu mai puțin de 33.5 milioane de lei, echivalentul a aproximativ 6.7 milioane de euro.

Ea s-a trezit cu o factură uriașă care avea întregistrat un consum de 146.525,153 MWH, de la un index de 1.251 mc. Aceștia au fost înregistrați la ultima citire a contorului, la un index de 13.626.428 mc.

Femeia utilizează în locuință doar aragaz și centrală pentru încălzitul apei, pentru că își încălzește casa cu sobe cu lemne. Băiatul său a povestit că mama lui l-a sunat panicată pentru a-i împărtăși vestea.

Cum s-a întâmplat acest lucru?

„Săptămâna trecută, când a primit mama factura, eu eram în alt colț al țării. M-a sunat panicată că a venit factura la gaz, de 33 milioane lei vechi. Săraca, era atât de bulversată citind atâtea cifre și probabil că nu îi venea să creadă că, de fapt, factura e în lei noi”, a declarat pentru Ziarul de Vaslui băiatul femeii, Gabriel Mereuță

Speriată, ea a luat primul mijloc de transport și s-a îndreptat către ghișeele Gaz Est pentru mai multe explicații. Gabriel Mereuță a declarat că totul a fost o eroare și că factura avea în realitate un total de 1.700 de lei. Și aceea era prea mare, ulterior după un alt drum la autorități a fost emisă o factură de 200 de lei.

Cel din urmă este fericit că adevărul a ieșit la iveală și că problema a fost rezolvată, dar este nemulțumit că această pățanie i s-a întâmplat tocmai mamei lui în vârstă care a fost nevoită să trăiască acest șoc.

„Am fost șocat când am văzut factura inițială”

„Nu au fost probleme. Au recunoscut că este o eroare și au emis o factură, de 1.700 lei. Normal, și aceea era mult prea mare. În final, după un alt drum, a fost emisă o factură de 200 lei.

E bine că totul s-a terminat cu bine, chiar dacă asta a însemnat nervi, timp și câteva drumuri pentru o femeie de 70 ani. Eu m-am întors abia azi în oraș și am fost șocat când am văzut factura inițială”, a povestit băiatul femeii.

El a postat factura incredibilă și pe o rețea de socializare, iar glumele românilor nu au întârziat să apară: „Fă lampa mai mică!”, „Dar ce faci? Umpli butelii acasă?”, „Investește în vreo canistră de antigel, să nu te trezești cu factura mărită și la apă!” sau „Bun platnic, n-ai avut restanţe luna trecută.”

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro