Vica Blochina a ajuns într-o situație disperată. Ce sumă trebuie să plătească urgent: decizia judecătorilor e clară

Vica Blochina a ajuns într-o situație disperată. Ce sumă trebuie să plătească urgent: decizia judecătorilor e clară
Vica Blochina a ajuns în fața judecătorilor: e somată să plătească urgent

În urmă cu șase ani, despre Vica Blochina se scria că s-a calificat la plăți restante. Astăzi o regăsim în aceeași postură. Vedeta TV a fost somată de mai multe ori să-și plătească întreținerea și să achite partea sa pentru reparațiile făcute în bloc.

Vica Blochina n-a mai trecut pe la casierie. Vedeta a ajuns din nou în fața judecătorilor. Este somată să plătească urgent datoriile

Vica Blochina s-a trezit cu un proces, deschis de administratorul pe care l-a ignorat ani la rândul. Magistrații i-au dat câștig de cauză șefului de bloc după ce au analizat probele depuse de acesta la dosar.

„Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 2666,97 lei cu titlul de cote de întreţinere aferente perioadei august 2019-februarie 2020, suma de 609,15 lei cu titlul de fond de reparaţii curente, pentru aceeaşi perioadă, suma de 300 lei, fond curăţenie şi întreţinere spaţii comune aferent perioadei octombrie 2019-decembrie 2019, suma de 296,71 lei, penalităţi de întârziere la cotele de întreţinere şi fondurile menţionate anterior pentru perioada august 2019-noiembrie 2019, suma de 1139,33 lei, penalităţi de întârziere aferente obligațiilor de plată restante din perioada ianuarie 2019-iulie 2019, penalități calculate pentru perioada 27.09.2019-26.03.2020”, au dispus judecătorii, potrivit SpyNews. 

Blondina trebuie să plătească și 555 de lei, penalități pentru întreținerea neplătită în perioada noiembrie 2017 – decembrie 2018, plus 1.000 de lei cheltuieli de judecată. Vedeta poate contesta decizia în termen de 30 de zile, dar acest lucru nu va face decât să amâne momentul executării silite, în condițiile în care instanța deja a decis că este bună de plată.

Vica Blochina are o afacere cu lenjerii de pat

S-a trezit în aceeași postură din urmă cu șase ani 

Vica Blochina era la tribunal și în urmă cu șase ani, din cauza aceluiași motiv, nici atunci nefiind prima dată când ajungea în instanță pentru restanțe la întreținere. Asociația de locatari a blocului în care locuia o dădea în judecată pentru recidivă. Adunase datorii de mii de lei. Recunoștea că a uitat să plătească, dar contesta penalitățile.

„Nu am crezut că problema este atât de gravă. M-am dus la administrație, am încercat să rezolv. Când am văzut care sunt sumele cu adevărat, mi s-a făcut rău”, spunea atunci Vica Blochina.

La acea vreme, potrivit asociației de locatari, aceasta nu și-ar fi plătit cheltuielile aferente apartamentului în care locuia timp de doi ani și ar fi acumulat o datorie de 15.000 de lei. Femeia acuza că administrația a stabilit propriile ei reguli nu tocmai legale.