EXCLUSIV Vasile Turcu, sursa neînțelegerilor dintre clanurile Pian și Rinu. Cum a ajuns să ceară fiul acestuia protecție de la interlopi

EXCLUSIV Vasile Turcu, sursa neînțelegerilor dintre clanurile Pian și Rinu. Cum a ajuns să ceară fiul acestuia protecție de la interlopi

UPDATE // Fiii lui Adrian Turcu au contactat redacția după apariția dezvăluirilor din această după-amiază și au declarat că nu au nicio implicare cu cele două clanuri, Duduianu și Rinu. Totuși, presa din România a mai făcut dezvăluiri încă de acum 3 ani despre datoriile lui Vasile Turcu la cămătari. Totul este aici și aici.

***

Omul de afaceri ar fi împrumutat suma de 250.000 euro de la clanul Duduianu, pe care mai apoi a trebuit să îi returneze copiii acestuia. Pentru că nu aveau de unde, ei au cerut protecție clanului rival.

Vasile Turcu a împrumutat un sfert de milion de euro de la clanul Duduianu

La numai patru zile de la înmormântarea lui Emi Pian, ies la iveală detalii cutremurătoare despre scandalul continuu dintre clanul Duduianu și Rinu. Dușmănia lor este una veche și a început din 2015, însă a luat amploare trei ani mai târziu, din cauza unei datorii lăsate de omul de afaceri Vasile Turcu. Potrivit unor surse de încredere, fostul patron de la Dinamo ar fi luat cu camătă suma de 250.000 de euro de la clanul Duduianu, bani cu care a încercat să își salveze afacerile de la faliment. Nu a reușit însă și, văzându-se cu datorii la bănci, anchetat de DIICOT și cu datorii uriașe la cămătari, omul de afaceri a preferat să își pună capăt zilelor, decât să își vadă familia în mizerie. Astfel, în martie 2017, Vasile Turcu a fost găsit spânzurat în sala de fitness a vilei din zona Nicolae Caramfil. Soția sa a chemat imediat ambulanța, însă acesta a mai trăit câteva zile. La numai o săptămână de la înmormântare, cei doi băieți ai lui Vasile Turcu au început să fie constrânși de membrii clanului Duduianu pentru a returna datoria făcută de tatăl lor. Pentru că nu aveau lichidități, mai ales sume atât de mari, Marius și Adrian i-au dat lui Sefor Duduianu una dintre mașinile de lux ale familiei, un bentley, autoturism evaluat la aproximativ 70.000 euro.

Băieții lui Vasile Turcu au căutat protecție la clanul rival, Rinu!

Apele s-au liniștit pentru o perioadă însă, după câteva luni, șefii clanului au început din nou să facă presiuni, spun sursele noastre. Pentru că nu aveau de unde să plătească sume atât de mari, dar le era și frică de interlopi, frații Turcu ar fi cerut protecție unui alt clan interlop, Rinu. Protecția era asigurată pentru o sumă de câteva mii de euro pe lună și nu avea scopul de a îmbogăți clanul, ci de a face conexiuni cu persoane din înalta clasă a societății Bucureștiului. Potrivit acelorași surse, Duduienii s-au făcut foc și pară atunci când au aflat și, după multe scandaluri cu clanul Rinu, au acceptat plata eșalonată a datoriei familiei Turcu. Se pare că, în prezent, Marius și Adrian Turcu ar fi plătit interlopilor restul de 180.000 euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI