EXCLUSIV Ce a pățit amanta lui Vasile Turcu, după moartea acestuia. Familia lui s-a răzbunat în cel mai crunt mod posibil. Sunt mulți bani la mijloc

EXCLUSIV Ce a pățit amanta lui Vasile Turcu, după moartea acestuia. Familia lui s-a răzbunat în cel mai crunt mod posibil

Noi detalii uluitoare ies la iveală la mai bine de trei ani de la sinuciderea lui Vasile Turcu. Impact.ro a aflat ce face, unde este și cu ce ocupă vestita amantă a omului de afaceri, dar și care este relația ei cu fiii acestuia.

Vasile Turcu s-a spânzurat din cauza problemelor financiare și sentimentale!

În 2017, vestea că Vasile Turcu a încercat să își pună capăt zilelor a șocat întreaga lume a fotbalului. Pe atunci, omul de afaceri avea să fie găsit de soția sa spânzurat în sala de fitness din incinta vilei de pe Nicolae Caranfil. Acesta a ajuns la spital, acolo unde a mai supraviețuit 8 zile. Gestul extrem al lui Vasile Turcu a atras de la sine o anchetă a poliției, care a încercat să elucideze motivele unui asemenea gest extrem. Potrivit informațiilor de atunci, Vasile Turcu ar fi avut probleme mari cu banii, dar și cu legea, fiind anchetat în mai multe dosare grele.

Însă, durerea cea mai mare a acestuia ar fi fost faptul că amanta, Gabriela Grosu, pentru care făcuse o adevărată pasiune, l-ar fi părăsit și ar fi rămas și cu o mare parte din averea acestuia. Tânăra, care provine dintr-o familie de intelectuali, ar fi fost femeia pe care afaceristul ar fi iubit-o ca pe ochii din cap și pentru care ar fi fost în stare să facă orice. Chiar să i-o “fure” bunului său prieten, Cornel Dinu.

Ce a pățit amanta

Revenind la averea latifundiarului, Gabriela a reușit să rămână cu câteva milioane de euro printre-o schemă extrem de simplă. Prin 2015, Vasile Turcu a început să se teamp că organele legii i-ar putea pune sechestru pe avere, așa că a trecut mai multe bunuri pe numele amantei. Într-un moment în care rămăsese fără lichidități, afaceristul i-ar fi cerut frumoasei brunete să vândă două proprietăți, însă aceasta a refuzat.

Mai mult, ea l-ar fi părăsit pe Turcu, pe motiv că “nu mai are aceleași sentimente”.  La numai o zi după o discuție puternică avută cu Gabriela, acesta și-a pus capăt zilelor. În acel moment, cel mai probabil, tânăra răsufla ușurată, însă, pentru ea coșmarul de abia avea să înceapă.  Conform surselor impact.ro. Gabriela nu mai locuiește în aceste momente în țară și ar fi plecat chiar din cauza familiei Turcu:

“Marius și Adrian nu au lăsat lucrurile așa, au terorizat-o, i-au spus să înapoieze ceea ce a furat de la tatăl lor. Au căutat-o mult timp pentru a sta de vorbă față în față. La un momentan dat, fata a dispărut din peisaj și nimeni nu mai știe de ea. Nici nu știm exact ce și dacă familia Turcu a mai reușit să recupereze ceva”, ne-au mărturisit surse de încredere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI