EXCLUSIV Tiberiu Argint și Andreea Bălan au făcut un pas uriaș în relația lor. Ce s-a întâmplat chiar azi, de ziua lui

EXCLUSIV Tiberiu Argint și Andreea Bălan au făcut un pas uriaș în relația lor. Ce s-a întâmplat chiar azi, de ziua lui
EXCLUSIV Tiberiu Argint și Andreea Bălan au făcut un pas uriaș în relația lor. Ce s-a întâmplat chiar azi, de ziua lui

E zi mare pentru cuplul Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Astăzi, iubitul Andreei Bălan împlinește vârsta de 36 de ani, iar cu aceastî ocazie un pas important în relația lor s-a întâmplat.

Tiberiu Argint și Andreea Bălan au făcut un pas uriaș în relația lor

Astăzi, 19 octombrie, iubitul Andreei Bălan a mai adăugat un trandafir în buchetul anilor. Cu această ocazie specială, Tiberiu Argint nu a mai vrut să aștepte niciun moment și le-a făcut cunoștință părinților cu artista. Pentru a marca cum se cuvine momentul, au ieștit toți patru la un restaurant de lux din Capitală, unde sunt și la ora actuală.

De altfel, și rețelele de socilizare au fost luate cu asalt, astfel încât, Andreea Bălan nu a uitat să-i ureze ”La mulți ani” nici pe contul lui de Instagram, lăsându-i, evident, și o inimioară. Nici el nu s-a lăsat mai prejos și a zis că are de gând să o bată la cap în fiecare zi, pe viitor.

Tot pe contul de Instagram, Tiberiu Argint le-a făcut cunoștință fanilor ei cu părinții săi.

”#36ani Datorita lor sunt eu! Ei sunt cei care mi-au insuflat principii și valori, ei sunt cei care m-au învăț să respect și să iubesc! Vă iubesc!”, a scris acesta în dreptul imaginii în care el apare alături de părinți.

 

Reacția Andreei Bălan la aflarea veștii că Burcea are coronavirus

Andreea Bălan este o femeie împlinită acum, iar cel care o face să zâmbească în fiecare zi este noul ei iubit, în persoana lui Tiberiu Argint. De cealaltă parte, pentru fostul ei soț, George Burcea, lucrurile nu sunt chiar atât de roz, întrucât, vineri, el a anunțat că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. La o zi după ce s-a aflat informația, toată lumea aștepta cu sufletul la gură o reacție din partea Andreei Bălan. Însă sâmbătă, artista a preferat să pună o poză pe Instagram în care menționa: ”O sâmbătă plină de zâmbete”, semn că ceea ce se întâmplă cu George Burcea în prezent nu mai este de interes pentru ea. De altfel, artista a făcut și alte declarații, despre rolul ei de mamă singură, povestind cum se descurcă cu micuțele Ella și Clara.

”Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc. O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește.”, declara Andreea.