Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat în luna de miere! Cine i-a dat de gol, de fapt, și unde au fost

Andreea Balan isi tine relatia cu Tiberiu Argint departe de ochii curiosilor

Andreea Bălan a plecat în luna de miere cu Tiberiu Argint. Lucrurile par să reintre în normal pentru cântăreața Andreea Bălan după incredibilul anunț de divorț care a avut loc la începutul acestui an. Andreea Bălan se află încă în plin proces de divorț cu George Burcea, tatăl celor două fetițe ale artistei, însă viața sa semtimentală devine tot mai frumoasă.

Andreea Bălan a plecat în luna de miere cu Tiberiu Argint. Unde au petrecut cei doi îndrăgostiți

Viața Andreei Bălan pare că s-a schimbat în bine de când l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și a început o relație cu acesta. Cântăreața este mult mai veselă și pare că a întinerit cu mai mulți ani. Chiar dacă divorțul dintre ea și George Burcea nu s-a terminat încă, cântăreața se pare că are deja o frumoasă relație de 3 luni cu Tiberiu Argint. Astfel, cei doi au plecat chiar și în luna de miere la mare, la vecinii bulgari.

Mulți dintre fanii Andreei Bălan și-au pus întrebarea în ce relații este frumoasa blondina cu familia noului ei iubit, Tiberiu Argint, iar acum se pare că s-a aflat o prima dovadă. Se pare că Andreea Bălan se înțelege de minune cu familia iubitului. În comentariile unei postări apar 3 emoji-uri cu inimioare la ochi, lăsate chiar de sora lui Tiberiu, Sonia Argint, pentru Andreea Bălan.

Andreea Balan a fost la mare cu Tiberiu Argint
Andreea Balan a fost la mare cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan, schimb de inimioare pe rețeaua de socializare cu sora lui Tiberiu Argint

Andreea Bălan a postat pe rețeaua de socializare un scurt videoclip cu un dans, iar Sonia Argint i-a lăsat în comentarii 3 fețe cu inimioare la ochi. De asemenea, cântăreața i-a răspuns Soniei cu 3 alte inimioare, semn că cele două se plac și se înțeleg de minune.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au avut parte de curând de o escapadă la mare. Cei doi își doreau mult să petreacă câteva zile departe de ochii curioșilor. Astfel, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis să plece într-o vacanță, unde să-și poată pune în practică iubirea.

Andreea Bălan, nerăbdătoare să rămână singură cu Tiberiu Argint

„Au plecat în luna de miere… Așa glumeau. Chiar dacă tau puțin acolo, în Bulgaria, într-un resort de lux, și Andreea Bălan și Tiberiu Argint erau nerăbdători să petreacă singuri câteva zile”, a spus o sursă.

Mai mult decât atât, pentru prima oară, Andreea Bălan a avut surpriza de a fi cu adevărat răsfățată.

„Tiberiu Argint e un tip foarte spontan, așa că, acum câteva zile, i-a făcut surpriza: a închiriat o cameră într-un resort de lux, în Bulgaria, la Cavarna și i-a spus Andreei că s-ar bucura să îl însoțească acolo”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI