EXCLUSIV Secretul lui Jador, divulgat de tatăl său. Semnul clar că e protejat de divinitate

EXCLUSIV Secretul lui Jador, divulgat de tatăl său. Semnul clar că e protejat de divinitate
Secretul lui Jador, divulgat de tatal sau

EXCLUSIV Secretul lui Jador, divulgat de tatăl său. Semnul clar că e protejat de divinitate. Jador, concurentul care face iureș la celebrul show de supraviețuire ”Survivor” (Kanal D), filmat în Republica Dominicană, rămâne unul dintre principalii favoriţi la marele premiu. Îl ajută și susținerea tatălui său, care urmărește cu sufletul la gură fiecare probă. Romeo Dumitrache recunoaște că e cam speriat, după accidentul la picior al fiului său.

Tatăl lui Jador, despre accidentul de la Survivor: ”Va reveni mai puternic! Nu există băiat mai ambiţios, ca Jador al meu. E născut de Buna Vestire!”

„Avem încă sufletul uşor strâns, fiindcă nu ştim în ce situaţie se află”, ne-a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, tatăl lui Ionuţ Remus Dumitrache, alias Jador.

Accidentat serios la picior, la sfârșitul săptămânii trecute, Jador a avut nevoie de câteva zile de spitalizare. Şi, potrivit celor mai noi informaţii din Republica Dominicană, ar mai avea nevoie și de trei săptămâni de recuperare. Contactat de reporterii impact.ro, Romeo Dumitrache, tatăl vestitului concurent, și-a manifestat îngrijorarea față de starea de sănătate a fiului său, pe care îl adoră:

„Avem încă sufletul uşor strâns, fiindcă nu ştim în ce situaţie se află. Adică ştim ce mai anunţă în fiecare ediţie moderatorul concursului, dar alte date despre băiatul nostru nu avem. Recunosc că mi-ar prinde bine tare bine să mai vorbim cu el, dar el nu are telefon acolo, din câte ştiu”.

”Fiul meu va reveni, mai puternic, în luptă. Nu există băiat mai ambiţios, ca Jador al meu! Veţi vedea!”

Tatăl lui Jador este însă încrezător că fiul său va reveni în forță:

„Are o problemă serioasă la picior. Dacă ar fi avut la cap, altfel ar fi stat chestiunea. Dar, aşa, vă spun ceea ce deja le-am spus tuturor că fiul meu va reveni, mai puternic, în luptă. Eu cred că se va recupera foarte repede, fiindcă e un tip foarte ambiţios. Nu există băiat mai ambiţios ca Jador al meu! Veţi vedea!

Iar dacă stau şi mă gândesc câte situaţii delicate a mai depăşit, cu brio, atunci nu am nicio îndoială când vă spun că tot Jador va fi cel care va face regula şi va rămâne principalul candidat la victorie. Fiul meu îmi seamănă foarte mult din acest punct de vedere. Şi nu o spun ca să mă laud, ci pur şi simplu acesta e purul adevăr. El nu se dă bătut cu una, cu două, şi chiar dacă a luat ceva din fizicul maică-sii, încăpăţânarea şi ambiţia sunt de la mine”, e de părere acelaşi Romeo Dumitrache.

 ”Jador e născut chiar de Buna Vestire. E un semn care-l va conduce mereu în viaţă şi nu văd niciun motiv pentru care acum lucrurile se vor petrece altfel”.

Bărbatul ne-a mai povestit și despre lunile în care Jador l-a înlocuit la treburile casei, având grijă atât de mama sa, cât şi de ceilalţi patru fraţi mai mici, dintre care trei sunt fete:

„Jador e născut chiar de Buna Vestire. E un semn care-l va conduce mereu în viaţă şi nu văd niciun motiv pentru care acum lucrurile se vor petrece altfel”.  Romeo şi soția lui, Simona Dumitrache, susţin că vor încerca să-i trimită, în Republica Dominicană, un pachet, de ziua lui de naștere, care se apropie cu paşi repezi: ”Nu ştim dacă vom reuşi să-i trimitem ceva, un pachet, care să-i vorbească despre noi, dar vom încerca. În zilele următoare, vom lua legătura şi cu organizatorii. După mine, i-aş trimite mâncare, cum era pe vremuri, în Armată, cum am prins eu”, a mai adăugat Romeo Dumitrache.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI