Ce ritual divin a făcut Jador înainte de Survivor România 2021. S-a aflat acum, părinții sunt implicați

Ce ritual divin a făcut Jador înainte de Survivor România 2021. S-a aflat acum, părinții sunt implicați
Ce ritual divin a facut Jador inainte de Survivor

Jador de la Survivor România 2021 este un bărbat credincios. Acesta provine dintr-o familie de penticostali din județul Bacău, astfel că atunci când are timp liber, merge cu familia sa la biserică.

Ce ritual divin a făcut Jador înainte de Survivor România 2021

Astfel, Jador a fost filmat cu ceva timp în urmă intonând imnuri religioase la o adunare penticostală din județul Bacău, potrivit Wowbiz.ro. Imaginile sunt spectaculoase, mai ales că la emisiunea Survivor România i s-a reproșat adesea că are un comportament mai ”necreștinesc”, insultându-și adversarii și făcând glume nesărate cu cei din propria echipă.

Jador a fost filmat în timp ce cânta melodia religioasă „Numai Tu ajutor îmi dai”, una dintre preferatele artistului. Îmbrăcat sport, cu haine scumpe, acesta părea că face notă discirdantă față de ceilalți credincioși. El părea și foarte atent și emoționat, vocea tremurându-i ușor când fredona refrenul melodiei. Toți enoriașii prezenți îl ascultau în picioare și îl filmau cu telefoanele mobile.

Jador, cu ochii în lacrimi

Jador este unul dintre cei mai în vogă cântăreți de manele, dar tânărul a șocat în urmă cu ceva timp când a făcut un live cu ochii în lacrimi, în care a recunoscut că e tentat să renunțe la muzică și să se apropie mai mult de Dumnezeu, crezând că nu este pe drumul cel bun.

”M-am uitat la un video până acum, abia am terminat cântarea, e ora 8 dimineața. Vreau să vă zic că eu sunt copil de oameni pocăiți și știu că Dumnezeu vrea ca eu să mă pocăiesc. M-am uitat la un video până acum…nu știu dacă fac bine că eu cânt și fac fericită atât de multă lume dar îmi pare așa de rău că… Băi fraților, chiar există Dumnezeu și mai ales eu, că știu că există, nu fac voia Lui deloc… Mă simt așa, pătat rău de tot. Am o stare… nu mai pot să dorm, sunt speriat…

Mi-a dat Dumnezeu tot ce mi-am dorit: casă, bani… Mai mulți bani decât am crezut că pot avea. I-am cerut să-mi vindece familia, mi-a vindecat-o. Mi-a dat o mie de semne că există și cu toate astea am avut îndoieli. Îmi vine să mă las de cântat!”, a spus Jador într-un live pe contul lui de socializare.

Recent, Jador a suferit o accidentare la genunchi în timpul unei probe, fiind transportat cu ambulanța la spital. Mama acestuia a declarat că în acel moment i s-a făcut rău.

” Am făcut 20 tensiune pe loc, mi-a fost foarte rău, dar m-a ferit bunul Dumnezeu. Sper să nu mi se-ntâmple ceva rău, că e foarte greu. Nu știu cât e de bine, că știu problema lui de sănătate. Îl susțin și eu în rugăciuni, să-i dea Dumnezeu putere că asta e cel mai important”, a mărturisit mama lui Jador pentru kanald.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI