Tactica lui Jador pe Youtube. El e în Dominicană, dar lansează hit după hit și intră în trending

Reality show-ul Survivor România de pe Kanal D a ajuns la sezonul cu numărul 2. Concurenții care participă la competiție sunt împărțiți în două echipe: Faimoșii și Războinicii. Dintre concurenți face parte și îndrăgitul cântăreț Jador. Chiar dacă se află în Republica Dominicană, acesta lansează hit după hit, ajungâng în trending pe Youtube. Iată tactica lui Jador pe Youtube.

Tactica lui Jador pe Youtube – hit după hit

Jador este cunoscut publicului de când a participat la show-ul matrimonial Puterea Dragostei, de la Kanal D. Numele real al acestuia este Remus Ionuț Dumitrache. După participarea la acea emisiune el și-a făcut un nume în lumea muzicală, clasându-se printre primele locuri în trending-ul de pe Youtube.

Tânărul în vârstă de 25 de ani este originar din Bacău și a decis să trăiască aventura vieții sale, atunci când a acceptat să participe la Survivor România. El face parte din echipa Faimoșilor, alături de alte nume celebre.

Tactica lui Jador pe Youtube – trending

Se pare că înainte să plece în Republica Dominicană, Jador a muncit foarte mult. Deși se află printre concurenții de la Survivor România în, în urmă cu câteva zile Jador a lansat o nouă piesă care are deja aproape 2 milioane de vizualizări pe Youtube. Aceasta se intitulează: Mama.

Potrivit unei postări făcute în cadrul rubricii Story din cadrul rețelei de socializare Instagram, Jador și-a informat fanii că din cauza unor probleme cu canalul de Youtube, această piesă nu se află încă în trending.

Tactica lui Jador pe Youtube – imnul lui Jador

Jador este unul dintre cei mai populari concurenți din echipa Faimoșilor de la Survivor România sezonul al doilea. Acest lucru este demonstrat de voturile fanilor săi și de faptul că au început să apară și melodii care cuprind numele lui.

Potrivit celor de la www.wowbiz.ro, o manea care îl are ca subiect pe Jador și faptul că acesta participă la Survivor România a fost lansată în urmă cu aproximativ 2 luni, pe Youtube. Aceasa este interpretată de către Vlăduț de la Blaj și se numește: Jador, luptător la Survivor 2021 (Imnul lui Jador)

Tactica lui Jador pe Youtube – o piesă cu umor

Piesa a strâns 207.636 de vizualizări în aproape două luni de la lansare fără să fie promovată în alt loc în afară de contul de Youtube al celui care o interpretează.

Versurile acestei melodii sunt pline de umor și are șanse mari să devină hit. Chiar dacă mai cuprinde pe alocuri și unele ironii la adresa lui Jador, mesajul transmis de manea este acela că întreaga țară îl susține pe celebrul cântăreț.

Tactica lui Jador pe Youtube – versuri Imnul lui Jador

Versurile Imnului lui Jador, interpretat de către Vlăduț de la Blaj sună în felul următor:

E unu, e unu de la Bacău

Ce a plecat la Survivor

Este comic, este comic rău

Dar e și un pic tăntălău

Are două zeci si cinci de ani

Acuma este dominican

E frumos, mor fetele că-i finuț

Cine credeți? E Ionuț!

Refren: JADORR, te iubește România

Jador, ridici mereu emisiunea

Jadorr, te iubim suntem cu tine

Jadorrrrr, nu-ți fă griji că votul vine

Jadorrrr, când ești demoralizat

Jadorrr, fii cum ai fost învățat

Jadorrr, la final ai mare grijă

Jadoorrrrr, să de-a Domnul să ai țintă.

 

Știe toată lumea că ești mai bolund

Dar îți iei adversarii rând pe rând

Noi, ăștia ai tăi știm că ești un luptător

Și pe traseu să ai noroc chior

Înainte de luptă, gândește-ți tactica

Și ia-ți mare forță din mămica ta

Chiar dacă pierzi oricum ești câștigător

Lumea a văzut că ești un terminator.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI