Ce a putut spune mama lui Jador despre muzica lui, la Chefi la Cuțite. Toată România a aflat acum

Ce a putut spune mama lui Jador despre muzica lui, la Chefi la Cuțite. Toată România a aflat acum
Mama lui Jador, mărturii la Chefi la cuțite

Ce a spus mama lui Jador la muza lui? Toată lumea adoră piesele sale, lucru care se vede din trendingul YouTube-ului din România. Ce detalii a oferit femeia la Checi la cuțite?

Ce spune mama lui Jador despre muzica fiului său cel mare? Mulți s-au mirat

Mama lui Jador este destul de discretă. Deși fiul ei cel mare adoră atenția și o are din plin datorită lumii în care activează, aceasta a decis alături de familie să păstreze intimitatea. Femeia a venit cu un preparat deosebit în fața juraților de la Chefi la cuțite.

Mai exact, aceasta a preparat mâncarea favorită a fiului ei -ciorbă de fasole. Surpiza a venit în dreptul mărturiilor despre băiatul ei căruia nu-i ascultă muzica pentru că este pocăită.

„Mie nu-mi place ce face el, pentru că a terminat Academia de Studii Economice și masterul. A zis că voia să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică și și-a ales alt drum. E decizia lui și îl susțin în toate, dar nu-i ascult muzica”, a dezvăluit mama lui Jador la Chefi la cuțite.

Surpinși de cele spune, chefii au întrebat-o mai multe, dar ea s-a rezumat la acest răspuns: „Eu sunt pocăită și nu ascult muzica lui”, le-a răspuns femeia juraților de la ”Chefi la cuțite”

„El e un băiat foarte ambițios”

Jador este în aceste momente la Survivor România, iar toți cei care îl cunosc știu cât de greu îi este mamei sale din cauza plecării lui. Acesta se știe departe de cei dragi deja de mulți ani, dar nu și fără comunicarea prin telefon.

„Am făcut 20 tensiune pe loc, mi-a fost foarte rău, dar m-a ferit bunul Dumnezeu. Sper să nu mi se-ntâmple ceva rău, că e foarte greu. Nu știu cât e de bine, că știu problema lui de sănătate. Îl susțin și eu în rugăciuni, să-i dea Dumnezeu putere că asta e cel mai important. El e un băiat foarte ambițios, el cedează atunci când nu mai poate, el cedează singur. El e ca un erou. Nu-mi găsesc cuvintele să vorbesc despre lucrurile astea, trăiesc numai cu pastile. Nu doresc la nimeni să trăiască cum trăiesc eu. Și în situația de acolo, nemâncat, și îl văd cum doarme, cât e de slab, ce păr mare are în cap. Arată ca un Tarzan. Eu i-am zis, măi mamă, nu te duce, că faci foamea acolo. Nu e o tragedie că a slăbit, dar să nu se îmbolnăvească, că de îngrășat are timp”
Mama lui Jador

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI