EXCLUSIV Războiul fraților Păunescu pe moștenire a ajuns la final! Cine a luat cele 4 milioane de euro, de fapt

EXCLUSIV Războiul fraților Păunescu pe moștenire a ajuns la final! Cine a luat cele 4 milioane de euro, de fapt
Războiul fraților Păunescu a luat sfârșit! Averea celebrului poet a fost împărțită

Războiul fraților Păunescu, pe moștenirea de 4 milioane de euro, a ajuns la final: ”Judecătorul trebuie să împartă bunurile”. De 11 ani, copiii regretatului poet Adrian Păunescu se judecă pentru uriașa moștenire de 4.000.000 de euro.

După zeci de termene, iată că procesul pare să ajungă la final. ”Nu știu, în momentul de față, ce o să iau, cât o să iau, judecătorul împarte și decide ce bunuri îmi revin. Anul acesta ar trebui să se încheie totul”, ne-a spus, în exclusivitate pentru impact.ro, Andreea Păunescu, fiica cea mare a artistului trecut în neființă.

Averea lui Adrian Păunescu a fost împărțită! Războiul dintre frați a ajuns la final

Decesul lui Adrian Păunescu, survenit pe 5 noiembrie 2010, a lăsat în urmă multă durere în sufletele celor dragi, dar și un scandal imens în familie, pe fabuloasa moștenire pe care cei trei copii ai poetului trebuie să o împartă frățește.

Andreea Păunescu, fiica pe care Adrian Păunescu nu a recunoscut-o niciodată în acte, și-a cerut partea de moștenire, astfel că averea de 4.000.000 de euro se va împărți între ea, Andrei și Ana Maria. Andreea a trebuit, mai întâi, să își câștige numele în instanță pentru a putea deschide un proces în care să își ceară și drepturile în calitate de moștenitor, proces aflat pe rol de 11 ani.

Războiul fraților Păunescu se apropie de final, după 11 ani:”Judecătorul trebuie să împartă bunurile”

Contactată de reporterii Impact.ro, Andreea Păunescu ne-a declarat, în exclusivitate:

“Pe data de 12 martie avem următorul termen de judecată. Coșmarul încă continuă. Mă judec cu familia tatălui meu din 2010. S-au adunat ceva ani. Însă, pot să vă mărturisesc că ne apropiem de final.

Acum suntem la nivelul în care judecătorul trebuie să împartă loturile la fiecare. Nu știu, în momentul de față, ce o să iau, cât o să iau, judecătorul împarte și decide ce bunuri o să primesc. Anul acesta ar trebui să se încheie totul”.

Averea fabuloasă a lui Adrian Păunescu

Adrian Păunescu a lăsat în urmă o avere fabuloasă. Până la vârstă de 67 de ani, acesta a ocupat mai multe funcții publice, printre care și cea de senator PSD. În ultima sa declarație de avere, depusă în 2008, el deținea 25 de hectare de teren agricol și șase locuințe: în București, Breaza, Vatra Dornei, Barca, Roșia Montana și Bragadiru. Totodată, avea și depozite în bancă de aproape 50.000 de euro, dar și tablouri, în valoare de 22.000 de euro, plus diverse sume, din drepturile de autor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI