EXCLUSIV Pepe, umilit de socrul său. Ce l-a obligat să facă, chiar înainte de nunta cu Raluca Pastramă

EXCLUSIV Pepe, umilit de socrul său. Ce l-a obligat să facă, chiar înainte de nunta cu Raluca Pastramă
Ce l-a pus socrul lui Pepe să facă

În 2012, omul de afaceri Ion Pastramă i-a cerut artistului să semneze un contract prin care să renunțe la orice viitoare pretenții materiale din partea Ralucăi.

Pepe, umilit de socrul său. Ce l-a obligat să facă

În urmă cu două zile, Pepe a postat pe contul său de socializare un filmuleț în care a anunțat că divorțează de soția sa și că decizia îi aparține Ralucăi.

Pepe și Raluca s-au cunoscut în anul 2012, iar la numai câteva luni au făcut și nunta. Tatăl miresei, Ion Pastramă, nu s-a opus deciziei fiicei lui, însă acesta, extrem de bogat, i-a pus o condiție lui Pepe, și anume, să semneze contractul prenupțial, conform ultimelor informați în exclusivitate aflate de playtech.ro. Asta și pentru fiica sa avea deja o casă și toate cele necesare traiului de lux, după cum bine se știe.

Astfel că la divorț, potrivit surselor noastre, Pepe și Raluca nu au ce să mai împartă, în afară de casa pe care o au. În schimb, grădinița va rămâne Ralucăi Pastramă.

De altfel, Raluca Pastramă mărturisea în urmă cu ceva timp că ea a fost cea care s-a ocupat îndeaproape de grădiniță.

„M-am ocupat de absolut tot. De amenajare, de angajați, de absolut tot ce s-a facut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a facut in grădinița noastra, eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăta inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de 100 de copii”, spunea Raluca.

Raluca a cerut divorțul

În plus, cei doi au mai avut o afacere, care, deși pornise bine, a fost închisă din cauza pandemiei. Este vorba despre un salon de înfrumusețare, Raluca fiind pasionată și chiar pricepută în acest domeniu. Criza sanitară i-a adus în punctul de a închide afacerea, pentru a nu pune angajații în pericol.

„Vă anunțăm, cu părere de rău, că dată fiind situația actuală, salonul se va închide pe o perioada nedeterminată, care sperăm să fie cât mai scurtă. Noi zicem că doar astfel putem preveni niște probleme ce ar putea escalada în condițiile în care, indiferent de cât de precauți am fi lucrurile se pot întampla. Vom rămâne alături de voi online și sperăm să ne revedem cu bine!”, spunea Pepe la vremea respectivă.

În urmă cu câteva zile, Pepe a făcut anunțul a zguduit showbiz-ul românesc, prin care a anunțat separarea de soția sa, Raluca. Din spusele sale, cei doi nu mai locuiesc împreună de două săptămâni, iar separarea a fost chiar la cererea Ralucăi, cea care i-a dăruit două fetițe.