De ce au divorțat, de fapt, Pepe și Raluca Pastramă. S-a aflat marele secret

De ce au divorțat, de fapt, Pepe și Raluca Pastramă. S-a aflat marele secret
Motivul pentru care Pepe și Raluca Pastramă ar fi ajuns la divorț

Astăzi, își spun adio pentru totdeauna, însă, în urmă cu 9 ani, Pepe tatona terenul familiei Pastramă, iar puțini își amintesc că, pe atunci, cei doi încercau să își țină povestea de dragoste secretă. În aprilie 2012, își spuneau ”da” afișându-și fericirea în fața tuturor, iar în noiembrie 2020 au uimit audiența cu vestea divorțului. Deși de la acel moment s-au adunat deja câteva zile, despărțirea lor tot învăluită în mister a rămas.

Cine-o fi de vină? Cine-o fi greșit? Motivul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă

„Te-am văzut în presă cuplat cu o domnișoară dn Clanul Pastramă, chiar așa era titlul”, îi spunea Cătălin Măruță lui Pepe într-un interviu, în septembrie 2011.

„Eu, când am văzut știrea, citeam, mă uitam…era frumoasă fata, foarte frumoasă și cuminte. Am cunoscut-o ulterior”, replica artistul.

O lună mai târziu, octombrie 2011, Raluca Pastramă venea și ea cu un punct de vedere: „Ne cunoșteam de mulți ani. Ne-am cunoscut la nunta vărului meu, dar până la a avea o relație e cale lungă”.

Chiar dacă ea a negat idila, subiectul nu a fost uitat. Inelul de pe degetul ei alimenta speculațiile. Despre bijuterie, femeia a spus: „Inelul de la mână nu e de logodnă, e primit de la tatăl meu când aveam 14 ani”. Ulterior, cântărețul a fost surprins de mai multe ori ieșind din casa Ralucăi, cu mai multe genți, în care se presupunea că avea haine.

Artistul nega și atunci că avea vreo legătură cu bruneta. Totuși, mulți se așteptau ca ei să fie împreună, căci ea părea genul lui și, mai mult, spuneau cârcotașii, semăna cu femeile din trecutul său. Vremea a trecut, fotografiile surprinse de fotoreporteri au curs, iar cei doi au devenit din ce în ce mai apropiați, în 2012 ajungând la nuntă și primul copil.

La scurt timp a venit și al doilea, apoi s-au clădit și afacerile împreună. Era clar! Pentru mulți, aceștia formau familia perfectă. Până mai ieri, când Pepe a postat  un videoclip pe contul său de Youtube în care anunța că s-au despărțit și urmează divorțul, păstrând secret motivul separării.

Tensiunile vechi au escaladat spre iminentul divorț 

Potrivit CanCan, tensiunile ar fi apărut în urmă cu aproape doi ani, când în familia interpretului a avut loc un episod controversat, în care s-ar fi implicat și mama sa. Cei doi ar fi pus momentul critic pe seama Ralucăi. Și dacă energiile negative au trecut, relația dintre noră și soacră nu a mai fost la fel din acea clipă, poate chiar nici cea dintre Raluca și Pepe.

În plus, conform sursei menționate, la un moment dat, cântărețul ar fi cedat într-un moment de slăbiciune și s-ar fi apropiat de o renumită patroneasă, episod peste care soția n-ar fi putut trece. Tensiunile din cuplu au escaladat spre iminentul divorț.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI